Kan du ersätta vit balsamvinäger för vitvinsvinäger?
Du kan, men vit balsamvinäger smakar starkare än vitvinsvinäger, så kan du minska det antal som du använder. . . .
Du kan, men vit balsamvinäger smakar starkare än vitvinsvinäger, så kan du minska det antal som du använder. . . .
Ja, men eftersom balsamvinäger är starkare, ska du använda mindre än du skulle om du använde vitvinsvinäger. . . .
Använd 1 tsk citron eller lime juice eller 2 teskedar vitt vin för en tesked vinägerDet bästa svaret beror på receptet du gör. I grund och botten kan någon annan vinäger ersätta syrahalt, även vitvinsvinäger är något mindre sura än vit vinäger. Om fä . . .
Nej, vit vinäger är ren ättiksyra i vatten, men antingen som en enkel kemisk blandning (oftast mycket billigt eller rengöring grade vinäger) eller genom jäsning av destillerad alkohol (i likhet med Vodka). Vitvinsvinäger görs från jäsning av verklig . . .
Mest folk kommer inte att märka någon betydande skillnad mellan två. (En blind smak prov kan visa att!) Men du kommer att spara pengar. Vitvinsvinäger kan ha en något fylligare smak, men inte värt prisskillnaden i de flesta fall. . . .
Det är inte samma sak, men du kan ersätta dem för varandra med liten skillnad. Äppelcidervinäger är oxiderade cider och vitvinsvinäger är oxiderade vitt vin, så de smakar lite annorlunda, men inte tillräckligt för att vara särskilt märkbar om de är b . . .
Ja... tekniskt men enda är att vitvinsvinäger ger en skarpare smak. . . .
Vitvinsvinäger är inte samma som vit matlagning vin. Vinäger är inte samma som vin, och dessa är de två saker som jämförs i frågan. . . .
Nej de är inte samma sak. Vitvinsvinäger är tillverkad av vitt vin precis som rödvinsvinäger är tillverkad av rött vin. Min farfar brukade göra vinäger för sallad från rött vin. Vinäger är bara vit vinäger den Funna i mataffären. Jag är säker på att . . .
Bara om du bara behöver en tung syra. Vitvinsvinäger har en viss smak, men vit vinäger destilleras så det inte har en smak än det är egen surhet. . . .
Ja, beroende på hur diskriminerande din smak är. Vinäger är en mycket raffinerad produkt och är bra på fish and chips. Vitvinsvinäger fortfarande har smak av vin i det och kommer att lägga mer smak till hallon ättika. Om det är bara surhetsgrad du är . . .
Poängen med balsamvinäger är inte att det är bättre för din hälsa, men att den har en mer intressant och komplex smak. Ur hälsosynpunkt finns ingen skillnad som jag känner till i vinäger typer. . . .
Om det vore en bra idé eller inte beror på vad du förbereder och hur mycket du behöver i din maträtt. Men generellt skulle jag säga de två vinäger är alltför olika att vara utbytt för andra. . . .
Vit vinäger. Om det är 5% syrahalt (50 korn). Ja. . . .
Nej . . .
Vinäger kan utveckla ål och andra problem om inte den är pastöriserad, som betyder kokt för att döda någon levande organismer. Dessa är mestadels estetiska frågor och bör inte vara ett hälsoproblem. RAW vinäger kommer förmodligen vara bra för sex mån . . .
Vit balsamvinäger . . .
Det är möjligt - vit vinäger ska göras från vitt vin iaf.Annars äppelcidervinäger kommer att göra - det är den färg som du behöver oroa dig.Om i tvivel, gör en liten mängd och smaka. . . .
Ja. Smakerna är så lika att det kommer att finnas lite att ingen skillnad i ditt recept. Många gånger de olika färgerna väljs helt enkelt för färgen. Till exempel i en vit sås, kan rödvinsvinäger ändras Slutfärg på den. Utseenden endast! Smaken blir . . .
Vinäger tillverkad av vitt vin. Vinet får ålder tills den ändras till vinäger. . . .