Tror du att världen är på väg att dö 2012?

Tror du att världen är på väg att dö 2012?

För att berätta sanningen för dig, kan inte jag berätta exakt när det kommer att sluta. Men jag har ett svar på hur man kan vara beredd på när det tar slut. Om du vill veta vad till gör, Läs på!
INGEN vet när världen kommer att avslutas. Endast Gud, skaparen av allt vet. Som verkar passa för honom att veta eftersom han skapade världen!
Ärligt talat, världen kunde avslutas under 2012. Det kunde sluta just nu! Det kunde sluta en miljard år senare. Gud kommer att besluta att. Men vi behöver inte vara här när den slutar. Vi kunde vara i en mycket säkrare plats.
När Gud beslutar världen kommer att sluta, tar han alla sina troende och anhängare till himlen. De resterande kommer att drabbas hårt. Satan kommer att styra världen. Tro mig, du vill inte vara här när det händer. Men det finns ett sätt att förhindra att vara på jorden när detta händer! Allt du behöver göra är att verkligen tror att Jesus är Guds Son och tror att han dog för oss, att han är Messias! Sedan agera på den och gå och berätta för alla!
Jag vet vart jag går när världen slutar. Himlen! Men den stora frågan är, var ska du?
Jag föreslår om du vill veta mer om vår All-Powerful Gud, hitta en lokal kristen kyrka och fråga prästen.
Allt du behöver göra är att tro.