Vad är 2012?

Bästa svaret-2012 är ett år som är borta... Det året var ansluten till en 2012 omständigheter, som togs upp av Hollywood flytta 2012 där som i varje apochalyptic Amerikan flytta, världen kommer att gå mot sitt slut... Att produktutväckling till en masive globala tror att det kommer att hända och att det är ansluten till en Maya-kalendern, inte considerng alternativ att varje kalender måste ha slutet, liksom allt noirmal i världen..., tur det inte hände, människor som är decendent av Maya-kulturen publickly berättade också att allt med 2012 har ingenting att göra med världen avslutar , sedan några forskare inte tog andra alternativ... Bra sak att göra är inte att tro att senzacionalist, som sprider massa histeria... Men människor kommer reapet samma misstag om och om igen...

Jag har hört att 2012 är när världen kommer att "sluta". Jag tror inte att. Jag tror det är en myt. Folk tror att världen kommer att sluta eftersom de tror på allt de hör. Och Aztekerna, ett gammalt folk som skapade kalendrar, göra inte en kalender för 2012. Så kommer världen att sluta eftersom vi inte har längre kalendrar? Nonsens.
Gud säger bara han vet tid och datum för slutet och ingen annan gör. Jag anser att detta är bara en myt. Aztekerna hade en cirkulär kalender till skillnad från människor som har en rak tidslinje så de tror att vad som hände innan kommer att hända igen. Så när dinosaurierna dog, var det i slutet av världen för dem. Så nu är 2012 där det landat för mänskligheten att dö. Som skulle kunna vara fallet om det är Guds vilja eller det kan vara att forskare som tror de vet allt, bara för att historia eller vetenskap bevisar det.
Detta gäller alla men jag tror inte det alls. Jag tror det är en myt. Jag tycker vi borde leva lyckligt och ignorera det faktum att vissa människor säger att världen kommer att "slutet".

Ett annat svar: 2012 är året för nästa sommar-OS.  Svar

Världen kommer inte att slutet 2012. Så sluta oroa och leva ditt liv. Om Gud vill världen till slut kommer. Vem vet, världen kunde avsluta just nu, i morgon eller även i 2012 men det kommer inte hända på grund av en dum liten legend!
Jag har funnit att världen kommer att sluta enligt forntida Aztekerna det kalender slutar i 12-21-2012
Också en teoretisk datum för utgången av världen känd som "doomsday" datum på Mayakalendern.
-
2012 är slutet på världen eller är en ny början av världen
Ingen vet om det är verkliga eller falska men vi väl ta reda på i 4 år.

ett annat svar:

Som människor har vi rätt att tro vad vi väljer. Tekniskt finns det bevissyfte fakta som kan användas för att bevisa denna teori [i slutet av världen], men vetenskapen verkligen är bara bästa gissning. Vi vet inte om denna händelse sker faktiskt fram till faktiska år 2012.
Världen kommer inte att sluta! så sluta oroa! Ingenting kommer att hända på December 21, 2012 kl 12:00.
En gigantisk översvämning är tänkt att komma och torka ute i världen. !

Ett annat svar:
Jag har skrivit om det här nyligen. Följ länken i Relaterade länkar nedan.
2012 är året efter 2011 och året innan 2013. Det finns ingen annan betydelse till den än så. Vissa människor tror att världen faktiskt kommer att avslutas den 21 December 2012 eftersom detta år omnämns i antika profetiorna. Jag tror att detta är rent nonsens som den som läser dessa påstådda "profetior" kan läsa vad de vill i dem..
Jag tror att hela denna sak kommit igång eftersom en Mayan kalender slutade den dagen. Mayafolket har flera olika kalendrar som de används för olika ändamål. Som för profetior från Bibeln eller Koranen, (eller för den delen någon annan "forntida text"), de kan inte ha någon betydelse, eftersom året 2012 i den gregorianska kalendern, hade absolut ingen korrelation till kalendrar som sedan används av de olika samhällena. Hur kunde de, när den gregorianska kalendern inte var lägga in i effekt förrän 1582 AD?
Detta kommer att vara precis som det Y2K som alla var så bekymrad över. Dagen kommer att komma och gå och livet kommer att gå på ganska mycket som det gjorde innan. Slutet av berättelsen.

Ett annat svar:
Ett skottår och året för nästa val i USA

De hade sagt att världen kommer att avslutas år 1999 än 2000, än 2001, ingenting hände. De hade sagt det förut och de kommer att hålla sade: det är nonsens. Maya skrev aldrig att det kommer att sluta, deras kalender slutar bara i 2012.