Vad är den amerikanska revolutionen 1775-1783?

Strikt Definition
Den amerikanska revolutionen var kriget slogs av de tretton brittiska nordamerikanska kolonierna, den framtida Förenta staterna, att uppnå frihet från brittisk kontroll. Även om det fanns ett antal uppkomling händelser i Amerika och brittiska hårda anses vanligtvis svar, revolutionen ha startat med strider Lexington och Concord 1775 och ha slutat med brittiska erkännande av USA som en oberoende stat 1783 med Parisfördraget.

Den amerikanska revolutionen resulterade slutligen i skapandet av Förenta staterna och dess självständighet från Storbritannien.

Orsakerna till den amerikanska revolutionen
Medborgarna i de tretton kolonierna, även om britterna i många avseenden hade börjat en ny och unik identitet. De hade en önskan för land och slavar som var utan anknytning till deras hemland. Det fanns också utvecklingen av en mer avslappnad kultur där de formaliteter som definierade samspelet mellan brittiska adeln sågs som överdrivna. Enkelhet och funktionalitet blev framträdande funktionslägen av tanken. I många aspekter som krig, handel och lag kom mycket av auktoritär makt för dessa beslut från ett land långt bortom horisonten. Britten i Europa hade ingen riktig aning om produktiviteten i Amerika och otroliga spridningen av smuggling fartyg att få de mest grundläggande varorna. Inte heller var de fruktansvärt medvetna om de brutala europeiska inhemska konflikter längs de Appalachian bergen. Som förväntas från en avlägsen makt, ledde de brittiska Svaren till att upptäcka omfattningen av smuggling och mängden våld på den västra gränsen till britterna hårt stävja båda. Effekterna av dessa restriktioner påverkas mycket av den amerikanska eliten, utan några borgare spara dessa isolerade nybyggare i långt västerut.

Som ett resultat, många av den amerikanska eliten som ville ta direkt kontroll över framtiden för sina landområden hade till soffa deras steg för dominans i amerikansk angelägenheter på ett språk som kunde motivera en majoritet av brittiska kolonisterna att överge sin lojalitet till den enda suveräna de någonsin känt. De valde de skatter som läggs på de amerikanska kolonierna efter sju år kriget (mycket som utkämpades för att skydda amerikanska liv och territorium). Även om dessa skatter var den lättaste i hela brittiska imperiet, var införandet av dessa nya skatter tillräckligt för att börja en allmän tendens till som önskar amerikansk självständighet. Frihet, som idag är tolkas politiskt (frihet av tal et al.), var ursprungligen rent ekonomiska och var i fokus för denna revolt. Intressant, de flesta av de stora amerikanska städerna söder om Providence (New York, Philadelphia, Richmond, etc.) var lojalist bastioner och det var på landsbygden som svarat mest våldsamt på denna propaganda, sannolikt på grund av den stora relativa effekten att skatterna skulle ha på dem. Tvärtemot vad lärs ofta, amerikanerna ägna sig åt inte att kämpa för några av de största rättigheterna i Bill of Rights före revolutionen och många av dessa rättigheter är ett direkt resultat av antingen omständigheter av kriget (ändringsförslag 3 - nr inkvartering av soldater) eller lyftes från statliga konstitutioner som fanns i den koloniala perioden (ändringsförslag 8 - nr tortyr).