Vad är den officiella ledmotiv för FIFA World Cup 2010?

Vad är den officiella ledmotiv för FIFA World Cup 2010?

"Waka Waka - denna gång för Afrika" FIFA World Cup 2010 "officiell sång" är en låt som heter "Waka Waka - denna gång för Afrika." Colombianska födda internationell stjärna Shakira sjunger sången backas upp av Kapstaden fusion gruppen Freshlyground.

Så vad är "Wavin ' Flag"?
Officiella "Waka Waka" sången ska inte förväxlas med en låt som heter "Wavin ' Flag" av Somalia-född K'NAAN, som är officiella Coca-Cola låten.

I en intervju med MSN.news är K'NAAN noga med att påpeka att:

"Wavin ' Flag" är inte "officiell" Sången om den globala fotboll extravaganza. Fortfarande, han har en känsla att det i slutändan är den melodi som alla associerar med händelsen.

"Det finns ett par VM låtar. Vad jag gjorde är faktiskt Coca-Cola hymnen för fotbolls-VM, så vi inte kan riktigt kalla det VM låten."

Med andra ord, du kommer att höra tidigare på öppnings- och avslutningsceremonin av 2010 World Cup spel, men du kommer att trycka fötterna till den senare under många ett reklamavbrott.

(Att höra båda dessa sånger, och att läsa intervjun med K'NAAN på MSN, se relaterade länkar. Och för övrig information, och att se en intressant video på ursprunget för "Wavin ' Flag" video, se relaterade frågor.)