Vad är lön inkomstbeskattning i pakistan för 2012?

Vad är lön inkomstbeskattning i pakistan för 2012?

Princip om vi ser då vi är mulism och bor också i en muslimsk counntry. så av den islamiska synvinkeln skatt samla är inte bra. så bör vi betalar till zakat som jämför att beskatta. Av detta sätt kan vi rena våra inkomster och också hjälpa till att ta bort vårt land fattigdomsgränsen. Och av den skatt som samlar vi ser många coruuption vissa människor inte betalat skatt eller eatiher de betalt då vår ledare ta det och använda på fel sätt.

== ans ==

Rappakalja blathering tidigare affischen bara gör en fråga... som denna ersättningsförfarandena skatt och samhällets behov hanteras som en grand muslimska religiösa åtagandet så det övervinner de problem som konstaterats i resten av världen... Hur är som fungerar för dig?

Inte är Pakistan, om känt för något (och det är verkligen inga faktiska bidrag till mänskligheten över eonerna som kommer att tänka) skulle vara - en av de vackraste anhopningar av en korrupt oärliga människor, ständigt döda varandra och andra (och tydligen sätta den största betydelse och resurs för att se till att de har redan föråldrade bomber till kommandot "respekt" från andra) , där en överväldigande majoritet av människor bor i yttersta misär, under utfodras, obildade, dålig täckning medicinskt och alla andra sätt, med liten eller ingen chans att förbättra sig själva eller sin framtid (och absolut inte andra); men att ändå hitta gott om fel med andra och de fel tillräckliga skäl att skylla på alla andra för deras tillstånd. En rolig situation som det har verkligen orsakas av allt din främja här och presentera i den absurda, nedlåtande attityden.