Vad är värdet av en louisville slugger bat av J.F. Hillrich söner stämplas med ett patent nummer 0716541?

J.F. Hillerich & Son 1897-1911 Hillerich & Bradsby co Louisville Slugger har använt olika oval center varumärken i deras historia. Genom att identifiera den center etikett, varumärken och patens kan du avgränsa året till vad era gjordes bat.

De tidigaste Louisville Slugger fladdermöss har J.F. Hillerich & son, "Gjort av" och "Varumärket" stämplat på dem och den andra frågan hade ordet "Co" (efter Son) och "Varumärket" ersattes med "Handel markerar REG oss klappa OFF" 1911. Du har en första tid bat från 1897-1911 bat märkning period. "Patent numrerar 0716541" kunde datum bat till de tidigaste av fladdermöss eventuellt innan spelaren påskrifter dagar.

1905 Honus Wagner, en stjärna för Pittsburgh Pirates, tecknat ett avtal med Hillerich & Bradsby Co och blev den första spelaren någonsin att godkänna en fladdermus. Hans autograf var också först att användas på en fladdermus och det första kända professionell idrottsman godkännandet av en retail produkt.

Huvuddelen av värdet på de flesta samlarobjekt fladdermöss bygger på spelaren som godkänt bat. Eftersom din bat gjordes eventuellt innan spelaren påskrifter kommer att värdet lita på vintage bat funktioner eller märkningen på bat går det till en av de tidigare Hillerich & Bradsby co-modellerna. Jag skulle behöva ytterligare information om slagträ för att hjälpa dig inklusive alla stamping på bat typ av knopp, tillstånd och storlek. En vintage bat från denna era i gott skick kunde sälja för minst $200. och upp till $400.-$500. i bra - nära/mint condition.

Se relaterade länkar nedan för mer information om Louisville Slugger bat dating, och en länk till mer information och bilder av en. F. Hillerich & Son Louisville Slugger basebollträ.