Vad är värdet av en souvenir baseball undertecknats av Babe Ruth 1926?

Baseballs med äkta autograf av Babe Ruth är mycket eftertraktade av samlare och potentiellt mycket värdefulla. Tyvärr är de också mycket ofta förfalskade. Presuming äkthet, kan värdena variera dramatiskt. Viktiga faktorer är: placering och tydlighet av Ruths signatur (större och modigare, desto bättre), typ av bollen (är det en "Officiella amerikanska League" ball?), och alla viktiga allmänna skick bollen och signatur. Härkomsten; den vem, vad, när och där av en signerad bollens historia, kan även lägga till värdet om det dokumenteras. Om äkta, skulle din boll vara värt $1500 till så mycket som $7500, beroende på alla de ovan nämnda faktorerna. En helt orörda signerade Ruth boll kan vara värt $ 10 000-12 000. En bild med autografer, är verkligen värt de ökända tusen ord och kan spara alotta tid i autentisering, bedömning och försäljningsprocessen.  Babe Ruth enda undertecknat BaseballOne av de mest åtråvärda namnunderskrifter i hobby en Babe Ruth enda undertecknat baseball i allmänhet är värt ca $6 000.-$10 000. Värdet kan variera beroende på tillstånd och typ av äkthet som medföljer signaturen. Typ av baseball också kommer att påverka priset med en officiell American league baseball från Ruth spela dagar av de mest värde.

En baseball i dåligt skick med en svag signatur skulle kunna sälja i $4,000. pris sortiment eller mindre, och en mintliknande baseball med en stark signatur kunde sälja i prisintervallet $15,000 eller mer. Men med alla sa styrka äktheten som medföljer signaturen kommer att hålla huvuddelen av värdet.

En signatur med citattecknen runt "Babe" kännetecknar hans pre-1928 autograf kommer att sälja till ett högre värde också. För att visa att baseball undertecknades 1926 behöva baseball har daterats med Babe. Detta skulle anses vara en inskrift och sälja mer.

Om signaturen inte är korrekt autentiserad baseball kunde sälja halva marknadsvärdet eller lägre. För mer information och ett urval av Babe Ruth signatur Besök länken jag lämnade nedan. Detta är en stor Babe Ruth Lou Gehrig undertecknat baseball som säljs för ungefär $25.000. Babe Ruth autograf undertecknades den Baseball med inskriptionen: "jag ska slå Lou i näsan" och Lou Gehrig autograf undertecknas på Baseball med inskriptionen: "till min vän Kay från H.L. Gehrig kid kallas Lou" kolla upp.