Vad är värdet på en newspapermagazine bild av Cincinnati Reds medborgareligan mästare för 1939?

För den mest delen "papper memorabilia" eller tidningen hålla publikationer inte ett högt värde bräckliga Pågrund av det papper som används. Tidningen trycks på en låg kvalitet och samlare kommer inte att spendera stora pengar på papper som kan flagna bort med åren. Om inte riktigt tagit hand om syran i luften kommer tar sin tribut och orsaka papper till brun, och gör det sprött.

"newspapermagazine" foto kommer att som ni nämnde det, vara mer värdefullt i sin ursprungliga tillstånd som en hel publikation. Om den tas bort från den ursprungliga publikationen det kommer vara värt mindre, även om bilden var en insats. Som en insats från en populär tidning eller tidskrift kommer det att ha något värde med tanke på det är i gott skick men jag kan inte ge dig ett exakt värderar utan mer detaljer.

Om det är en lag foto klippt från en "newspapermagazine" har det lite samlare värde. Baseball Magazine hade premium bilder som du var tvungen att skicka iväg mellan 1920 och 1950. Dessa bilder är populära bland samlare idag och sälja i $15. till $150. prisintervall. Jag lämnar en länk nedan. Om du ger mig mer information om objektet du har skulle jag kunna hjälpa dig vidare.