Vad händer om efter din bil är roped och de säljer din bil på auktion vad händer om du inte kan betala bristen på en gång talade du skyldig 32000 på en 2003 Honda S2000?

Oroa dig inte om du inte kan betala hela beloppet. När du köpt bilen du couldn'tpay hela beloppet det är därför du fick ett lån. Första du vill göra är att långivare defiency beloppet vara korrekt sodemand skriftligen att de skickar du kopior av original kvitton för alla expensesthey slog dig med och beräkna lån siffrorna själv, om se något som ser skumt kallar det ut ens vad bilen säljs för. Genomföra alla corespondence med långivaren eller deras ombud skriftligen!!! Andread allt de skickar mycket noga. De kommer att ljuga, fuska allt för att få dina pengar.
Den enda hävstång du har är hotet om konkurs så Använd det till din fördel. Tänk bara på att oct.2005 en ny konkurslag går in i effectwhich gör det mer svårt att utplåna dina skulder.
Långivaren kan göra ett erbjudande att betala sin skuld för mindre än fullamount men bara om att betala allt på en gång. De erbjuda att du göra betalningar men det slutliga beloppet kommer att bli ännu mer än $32,000.Again får allt skriftligt och läsa den innan du registrerar något.  Problemet är, jag redan lämnat in konkurs 2 år sedan. Jag uppskattar verkligen svaret. Jag antar att jag har ett tufft val att göra, försöka fånga med mina betalningar eller volunterily slår i Slow här nere, om du fortfarande har bilen du bör prova och sälja den ASAP.you vilja få mer (kanske mycket mer) för det än om du har repoed (det spelar ingen roll om du frivilligt ge tillbaka eller om banken repor it kanske $200 .00bucks men de ändå rapportera det på din kredit som en repo) och banken auktioner det. Banken bryr sig inte vad de får på auktion eftersom du får betala mellanskillnaden. Leta upp den blåboken Value(goto Google) av din bil som utgångspunkt ta reda på vad det är värt. Kontakta långivaren för att se om du kan lyfta din senaste vederbörlig betalningar till slutet av lånet som kan hjälpa köpa dig lite mer tid. Banken har titeln till bilen så de måste godkänna försäljning assumingyou hitta en köpare, men du kommer att få ett mycket bättre pris än en bank auktion. Håll hakan upp vi har alla varit där.