Var på Southside Chicago var Bowman mejeri ligger cirka 1910 till 1930?

På långt södra sidan bär Chicago en byggnad namnet bär namnet Bowman mejeri. Det ligger vid korsningen av 103rd söder, Beverly Ave. (Ashland Ave.) och Vicennes ave. Namnet för närvarande täcks med ett hängande temp tecken men jag rida pass it dagligen. Kanal 11 sändes en fond raiser för att köpa filmer av Chicagos historia omkring 1910 och 1930 med en liten donation. Jag såg ett foto på det samma genomskärningen på 1930-talet.
 
Jag tror Bowman mejeriet var faktiskt norrut. Det finns ett område som kallas Bowmanville norr om Foster och öster om Western.
 
Det fanns en Bowman mejeri Co på 43: e Street South och State Street i Chicago. Det fanns också en på 66 th street och Wentworth Avenue. Min far levereras rutter från båda garagen från ca 1945 upp till när de stängde. Jag är inte säker på om dessa anläggningar byggdes eller togs i drift. Dessa var huvudsakligen garage för mjölk vagnar och hästar och senare mjölk lastbilar. Mjölk behandlades inte på dessa platser. Mina bröder och jag hjälpte min pappa leverera mjölk varje morgon. Pappa dog men mamma minns namnen på andra som arbetade där och är fortfarande lever. Vill ha mer information, kontakta mig.
 
Företaget jag arbetar för har en 1917 Walker elektriska lastbil med ursprungliga Bowman mejeri bokstäver fortfarande på den. Adressen är 140 västra Ontario. Jag skulle vara intresserad av att lära mer om Bowman mejeriet att förbereda bilen för en museum utställning.
Tack
Dave meier
 
Min farfar Edward Kaveny, general manager för Englewood gren av Bowman mejeri co rapporterades ha instituded enskilda servering glasflaskor mjölk ska distribueras till Chicago skolor för student måltider.