Varför den förlorade kolonin av Roanoke grundades år 1587 av Sir Walter Raleigh misslyckas 1590?

Ingen vet säkert; trodde det var förmodligen en kombination av brist på mat, sjukdomar och konflikter med infödingarna och kolonisterna visste inte hur man överlever i sin nya miljö. Också, den var byggd på en marsh och de hade inte tillräckligt leveranser!
De börja inte jordbruk när de kom dit. Plus, det första försöket var alla soldater, så det fanns inga kvinnor att "bevara freden". Och eftersom soldaterna var inte precis vänliga att indianerna när de anlände, indianerna troligen inte till berörda med kolonister hälsa. det andra försöket, dock inte eftersom när John vit återvände till England för mer leveranser, han inte kunde återvända för 3 år, eftersom England var krig med Spanien. När han återvände, fanns det ingen där.

Efter två misslyckade försök att etablera en koloni på den atlantiska kusten of America, skickade Sir Walter Raleigh 150 nybyggare till ön på Roanoke ön år 1587. Saker började dåligt eftersom det var för sent i år att plantera en gröda och infödingarna var fientliga. 1587 Roanoke Island colony öde är okänt. När John White återvände 1590 fann han inga spår av kolonisterna, inklusive sin dotter Eleonora, svärson Ananias och deras dotter Virginia.

Två möjliga ledtrådar hittades - "CROATOAN och"CRO"ristade på ett träd och ett inlägg. Detta kanske har uppgett att åtminstone några av nybyggarna flyttade söderut till leva med vänliga infödingarna. Några kan ha flyttade norrut till Chesapeake Bay (den plats de skulle gå till), vissa kanske har försökt att segla tillbaka till England (de hade en Pinassen till sitt förfogande) och några kan ha flyttat inåt landet. Vi vet bara inte.

Den förlorade kolonin Roanoke, är en av USA: S historia största mysterier.