Varför människor flyttar till Australien 1945?

Närheten till andra världskriget som på australiska shores hade en skrämmande effekt på Australien som helhet med dess små, mindre än 10 miljoner befolkningen post WW2, och folk insåg behovet av att smälta in och växer snabbt.
Främjande re migration till Australien var att ge mer för att landet att växa. Kanske var dess största premiärminister vid rodret på gång, Sir Robert Menzies. Hans invandring och befolkningen motto var, "Målnamnet eller förgås." Därför hade invandrare regeringen hjälp att göra detta. Många människor hade haft sina hem och liv förstörs från krig, särskilt i Europa: det var lättare än bärgning för många att bara rycka upp och börja igen - en ny nystart i en färsk ny kontinent. Invandrarna kom från Italien, Grekland, England, Skottland och några andra europeiska länder.

: Detta är bara att lägga till vad har redan sagt, men det förklarar en hel del - Australiens moderna invandringen vinkar började efter andra världskriget, under en "fylla eller förgås" politik att öka säkerhet och adress arbetsbrist.

Jag antar att det beror på vilka personer du menar. Många britter emigrerade till Australien eftersom Storbritannien och dess folk var slitna av striderna världskriget 2 från 1939-1945, de första 2 åren på egen hand. Australien marknadsfördes som ett möjligheternas land och du kan få billiga priser på fartyg. Den brittiska ekonomin blev bättre och mer av folket kom tillbaka till Storbritannien. De ansåg att Australien var en bakåt plats, för varmt, lite industri och sysselsättning inte lika lätt att få som de hade utlovats. Personer från någon annanstans i krig rivna Europa gick till Australien eftersom deras hemländer var i en ännu värre tillstånd än Storbritannien. Tänk dig att vara från Polen eller Grekland och ha chansen att gå någonstans nya.
Under 1950-talet - 1970-talet, Australien behövas fler människor att hjälpa bygga upp infrastruktur - ta en titt på hur det snöiga berget elektriska systemet byggdes, vad det innebär och hur det är nu en hyllning till mångkultur. Två tredjedelar av 100.000 plus arbetsstyrkan var från ett krig trötta Europa. I Australien de kom och satte. Komma till Australien, betalade många européer och brittiska ett nominellt pris. De kom ut i vad som var känt sedan som "invandrade" fartyg
Jag har träffat många människor som säger åt mig att Australien är det bästa landet i världen men dessa människor leva i Edinburgh Skottland. Du skulle behöva vara expert på ämnet för att kunna säga att människor var bättre eller inte går till Australien. Det finns tusentals unga australier i Storbritannien för tillfället som tillbringar all sin tid kör ner Storbritannien medan du arbetar här. Varför de gör detta är en fråga för någon annan
De sökte ett bättre liv och såg affärsmöjlighetens här som inte hade tillgång till dem i sitt hemland. Beslutet underlättades av de incitament som erbjuds av den australiska regeringen. Subventionerade passage en plats att leva tills du kan skaffa dig bosatte sig och arbeta.