Varför var Storbritanniens premiärminister Neville Chamberlain ovilliga att förklarar krig mot Tyskland innan September 1939?

Neville Chamberlain var ovilliga att få gå till krig eftersom han hoppades att som Hitler hade bara bifogade Österrike och senare Sudetenland. han skulle sluta. Men tyvärr har han inte därför tvingar Chamberlain för att Storbritannien i kriget. Svar

  • Neville Chamberlain har allvarligt kritiserats för att inte ha gått i krig mot Tyskland tidigare. Man måste komma ihåg att det lidande som världskriget 1 gjort utsikterna för ett storkrig impopulär hos väljarna i Storbritannien och Frankrike. De fann också att det är mycket svårt att förstå den uppenbara vårdslösheten av Hitler. När en demokrati går till krig regeringen behöver stöd av väljarna.
  • Ända sedan de tidiga 1920-talet flera brittiska regeringarna hade ansett som fördrag av Versailles (1919) hade varit för hård och var i princip villiga att rätta till verkliga klagomål från Tyskland.

Chamberlain hade gått till München att möta Hitler & återvände med en bit papper som förklarade Hitler hade inga fler territoriella krav i Europa. Denna politik kallades undfallenhet. Fred i vår tid var vad de kallade den. Naturligtvis visar historia att Hitler var fullständigt opålitliga. När tyskarna invaderade Polen, Storbritannien & Frankrike förklarade krig mot Tyskland. Eftergiftspolitik politiken var naturligtvis att undvika ett nytt europeiskt krig, och dess mål var ärade, men med facit i hand hade Storbritannien & Frankrike handlade tillsammans när tyskarna åter militariserat Rhenlandet...