Vem gjorde den italienska Charles Daly Diamond Skeet följetong 97496?

Är vi säker på att det är italienska? Diamond Skeet vapnen jag har sett är Miroku. Du kan kontrollera och maila oss alla märkningarna på pistolen, samt följande information:
1) topp spak våren typ (viktigaste) (2) vi behöver information om om din pistol är Chas Daly eller faktiska Miroku, eventuellt verifierad av S/N bokstavsbeteckning (3) S/N & bokstavsbeteckning om någon, när på separata bokstavsbeteckning på monoblock eller underarm (4) klass stämplat på fat & eller en angiven modell (5) mätare & kammare längd / choke (6) om bränning stift är våren typ eller inte (7) om tändstiftet hållare bussningar har 2 borttagning hål eller () 3 8) år köpt nytt om känt
[email protected] REPLYThat är det italienska är det enda jag är säker på. Jag inte kan bara räkna ut om det hände före eller efter de fina exempel produceras av B.C. Miroku i Japan eller som tillverkaren var. Shotgun styrelsen av Numrich forum jag postat folowing: "Engraved på vänster sida av övre pipan är: CHARLES DALY - DIAMOND SKEET - gjort i Italien och till höger: friröntgade distributör - utomhus sport HQ. -Är "Made in Italy" DAYTON, OHIO på undersidan av mottagaren vid varbygeln. Det blev en mynt graverade mottagare som är Silver men jag vet inte om det är nickel eller silver nitriden. Trä är semi fancy och ser ut att vara turkisk valnöt? Jag ärvt denna hagelgevär och vet inte mycket om sin historia och skulle verkligen vilja veta som gjorde det för DALY." Enda svaret hittills är: "min referens visar det som görs av firman Breda i Milano Italien. Diamond Skeet var första availble 1989. Nytt i box är noterade värde 5200, i utmärkt skick det är överst på 4000. Hoppas det hjälper"Jag vet inte detaljerna i interna åtgärder annat än det inte är den typ som använder trögheten från det första skottet för att sätta utlösaren för andra liksom en Citori. Jag kan inte faktiskt ser det just nu men jag tror jag skulle ha haft i åtanke flyttbara slagstiftet bussningar eftersom det är en snygg funktion men det är möjligt jag förbisett dem så jag ska dubbelkolla när jag får en chans. Annan information som jag vet är: under S/N på fat visas ihopblandade "Polyesterstapelfibrer" men dessa är inte närvarande på tang. Det är en 12ga 26", Skeet/Skeet, enda selektiva utlösare med ejektorer (fat urval görs genom att trycka tang säkerhet åt vänster eller höger). Förmodligen är den mest destinctive identifiera funktionen utlösaren som är guld färgad och har en svag nedåtgående bula eller magen precis där det tappas från mottagaren. Denna utbuktning är semi skelatonized på båda sidor med en teardrop formade depression. De bara andra gången jag någonsin sett en liknande trigger var på en Beretta men jag minns inte modellen.
--Beretta är korrekt--
Utomhus sport högkvarter i Dayton OH ägs Charles Daly namnet från 1976 till 1996. Under 1970-talet gjorde både Beretta och Bernadelli hagelgevär som såldes under namnet Charles Daly. Vi skulle faktiskt behöva se pistolen komma med den jämförbara Beretta modellen men det kan vara en av de tidiga SO serien som också delas ut av Garcia på gång.

Snälla, skulle jag vilja höra mer om denna fråga.
Jag har den samma Daly Diamond Skeet shotgun med följetong #97458. (12ga, 26" fast choke, Sk/Sk) Mätare och kammaren längden anges inte någonstans på fat

Jag har anledning att tro det gjort av Sabatti, dock visas åtgärden något annorlunda och min trigger är inte samma som Sabatti. Fat på Sabatti är 30" men allt annat matchar! (Det är mitt intryck att Sabatti gör sina egna fat?...) Det kan vara en viss design endast för Daly.

Titta på Sabatti Fulgor Skeet, och Artemide Skeet, är underarmarna samma konfiguration som min Daly. I själva verket Artemide avbildas på Sabattis hemsida, ges en 26" fat, skulle passera ganska bra som min Daly Diamond Skeet. Jag har inte hittat en bättre bild.

Jag hittade en Sabatti Gardone O/U shotgun med exakt samma bevis markerar på botten av tunnan blocket. (Detta är samma på båda hagelgevär: "Polyesterstapelfibrer" med två individuellt inringad stjärnor över det, "+ skyddsåtgärder +" och "FINITO" en inringad stjärna ovanför), tillsammans med två stämplade siffror, varav en är serienumret utan prefix och den andra är helt enkelt antalet 7514 (dessa siffror inte är på båda hagelgevär). , Sabatti har en stämpel B1 (eller kanske BL-i en låda, och min har stämpeln AL-i en låda. En annan stämpel nästan omöjlig att skilja är vad som visas när en krigslist korsade X i en ruta med samma inringad stjärnan ovanför den. Sabatti har ett högre serienummer. Sabatti är inte ingraverat men min Daly är graverad med en Spaniel som transporterar en fasan till vänster och till höger är ett par av änder i flykten. Gravyren är inte utsmyckade men mycket bättre än grundläggande.
Jag vet inte hur man lägger upp en bild här men det är uppenbarligen en hög kvalitet gravyr.

I korthet, kunde åtgärden passera för en Perazzi-mx2000 men Perazzi är skrymmande baktill topp som Daly är mer raffinerad. Det är också ungefär lika åtgärderna på Daly NRA hagelgevär... men inte samma sak!

Hittills har jag funnit att Daly vapen har importerats från: Italien, Preussen, Tyskland, England, Belgien, Frankrike, Italien, Brasilien, Korea, Japan och Turkiet.

Vattnet är grumligt!

Bortsett från denna utmaning att identifiera hagelgevär tillverkaren... jag skulle vilja veta det värdet. Det kan vara allt från $250 till $8000. Det är i nyskick och vid denna tid, har inga hantering märken eller repor...

Någon Charles Daly fans där ute?

Jag kan nås på 307-220-0806