Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Dan + Shay

Dan + Shay överraskade countrymusik i slutet av 2013 med lanseringen av deras debutsingel, "19 du + mig." Duon, som verkade komma från ingenstans, fångade snabbt fans uppmärksamhet med sina nostalgiska hitlåt om en sommar en kärlek. Spåret snabbt gjort sin väg in i topp 30 och fortsätter att öka varje vecka in det nya året. Dan + Shay ta ett nytt, fräscht sound till countryradio och om denna tidiga framgång är någon indikation, denna duo är på väg att spränga. Definitivt hålla ögonen på dem eftersom de är kommer platser.

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Lindsay Ell

Nykomlingen Lindsay Ell är en trippel hot. Calgary, Alberta, Kanada native är inte bara en stor sångare, hon är också en begåvad låtskrivare och Multi-begåvade musiker. Efter att ett namn för sig själv i den kanadensiska land musikscenen, gjorde Ell henne vägen söderut till Nashville där hon inked kontrakt med Stoney Creek Records. Hennes smittsamma debutsingel, "Trippin på oss," levereras till countryradio i December 2013 och blev veckans mest-La låt på radio. Fans kan se Ell på turné med The Band Perry på trions vi är pionjärer World Tour under hela våren.

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Cole Swindell

Tack vare en imponerande 2013 är Cole Swindell väl på väg till superstjärna. Sångaren, som har kontrakt med Warner Bros. Records, tjänat sin första topp fem-hit med sin debutsingel, "Chillin ' den." Dessutom den Georgia infödingen fick en öppning kortplats på flera av Luke Bryan turnédatum och också gick på sin första radio turné. Emellertid, Swindell bara börjat. Hans debutalbum träffar lagrar 18 februari 2014 och han är också tillbaka till vägen med en öppning springan på Bryans 2014 det är min typ av natt tur.

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Natalie Stovall och enheten

Om du letar efter en grupp med en funky, färska nya ljud, kolla Natalie Stovall och enheten. Bandet har varit att göra musik och turnerade tillsammans i flera år, men nyligen gjorde flytta in i mainstream country musikscenen, tack vare att bli upptäckt av HitShop Records. Powerhouse sångaren Natalie Stovall, som också spelar en genomsnittlig filddle, beklär gruppen fem. Deras debutsingel, "Baby kommit på med det," är på land radio nu.

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Bröderna Swon

Om du är ett fan av NBCS hitlåt "The Voice", vet du förmodligen redan vem The Swon Brothers är. Om inte du är bekant, duon gjorde det till finalen under säsong fyra av showen, men till slut förlorade titeln på "The Voice" till Karl land hoppfull Danielle Bradbery. Trots utställningsresultat är The Swon Brothers fortfarande på väg att göra sig ett namn i countrymusik. Efter "The Voice," duon skrev ett skivkontrakt med Arista Nashville och började arbeta på sitt debutalbum. De begåvade bröderna slog land radio tidigt 2014 med deras debutsingel, "Senare på." Fläktar bör räkna The Swon Brothers' debutalbum följer därefter.

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Chase ris

Det är säkert att säga Chase Rices karriär är avstängd till en ganska bra start. Inte bara är han en av de co författarna på Florida Georgien Line mega-hit "kryssning", sångare och låtskrivare har också gjort ett namn för sig själv, tack vare obeveklig touring och ett självständigt frigjorda extended play (EP). I hösten 2013 släppte North Carolina infödingen "Redo ange Roll," en sex-låten EP. Projektets första singeln, "Hur hon rullar," samlat imponerande radio airplay, trots det faktum att albumet hade inget skivbolag som stöd. 2014, kommer att ris fortsätta att föra sin musik direkt till fansen med öppna platser på Billy Currington vi är ikväll Tour och Dierks Bentley Riser Tour. Vid denna punkt, har ris sannolikt varje skivbolag jaga efter honom, så det är bara en tidsfråga innan han bläck en affär.

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Dallas Smith

Dallas Smith kan vara nya för amerikansk countrymusik, men detta är inte hans första rodeo. Smith, som ursprungligen fick sin start som bly i rockbandet standard, är också ett etablerat namn i den kanadensiska land musikscenen. Sångaren började sin övergång till amerikansk countrymusik hösten 2013 med lanseringen av hans enda "Tippin' Point" som är skriven av varmt land duon Florida Georgien linje. Smith gav även en öppning kortplats på Välj datum för duons höstturné. Fans kan förvänta sig Smiths debutalbum att släppa sommaren 2014.

Vid horisonten: Landet konstnärer att titta på 2014

Lucy Hale

Under senare år har har flera skådespelerskor tagit ett skott på en land musikkarriär. Men det har inte visat sig vara en framgång (tror Jessica Simpson och Gwyneth Paltrow). Om någon kommer att bryta att mögel, är det Lucy Hale. Mest känd för sin roll som Aria Montgomery på ABC Family "Pretty Little Liars", Hale är allomfattande sin Tennessee rötter och jaga sina drömmar med en sångkarriär. Hon är avstängd till en bra start, alltför. Efter att införa sin musik till radio programmerare hösten 2013 med sin första radio turné, släppt Hale sin debutsingel, "Du ljudet bra till mig," radio i januari 2014. Den tillhörande musikvideon fick mer än en miljon visningar inom en vecka efter dess release och låten skjutit i höjden till toppen av listorna som iTunes efter det blev tillgänglig. Hales övergång till land känns mycket naturligt och om dessa tidiga tecken är en annan uppgift, visas det land musikälskare kommer att omfamna henne med öppna armar.

Som ni ser, finns det en massa otroliga nya talanger kommer till countryradio i år. Hålla ögon och öron öppna efter dessa stora nya konstnärer. Du kan bara hitta en ny favorit!