Vilka faktorer bidragit till det amerikanska beslutet att släppa atombomber på Japan i augusti 1945?

Avstå från Japan! I grund och botten Japan var det enda land som inte kapitulera till USA och det är allierade. Tyskland hade redan givit upp sina armar på grund av massiv soldat dödsoffer, och Japan var den sista fienden lämnade i stort för Amerika. Efter amerikanerna hade testade atombomben i Manhattanprojektet i Los Alamos, bestämde de sig för ett sätt för att få var det slutliga nederlaget från Japan att droppa atombomben på dem. Efter den första bomben var föll gjorde Japan ingenting, och sedan den andra bomben slog och det är när Japan medgav nederlag.
Övergripande, Japan höll ut längst, och Amerika ville en kapitulation från dem. Som de fick i en mycket dramatisk och upprörande sätt.
Det var också att spara en miljon liv av allierade militära i en invasion av Japan.
INTE SANT! att en lastbil belastning av B.S att vad de vill du tro
Vi vet japan skulle kapitulera (vi skickade en video av testet och berättade vad det var avsett att göra) vi behövde ett ställe att testa plutonium och uran fission bomber på ett bostadsområde. de trodde att japan skulle vara han perfekt. Det var en hemsk händelse faktiskt, men när skulle vi få 2: a chansen att testa bomben. Vi kunde inte ha gjort det på Tyskland eftersom det var många oskyldiga judar som kan dö i processen. Vi har officiella dokument som styrker detta. så det inte är fel. inte tror mig? använda fria information act och gå till en regering byggnad i Washington D.C och ta reda på själv.