Vilka var de stora vändpunkterna för kriga av 1812?

Vilka var de stora vändpunkterna för kriga av 1812?

I kriga av 1812, amerikanerna och britterna kämpade över vilket land skulle kontrollerar västra området. Kriget började med många brittiska segrar, som de erövrade Fort Mackinac och Fort Detroit i Michigan territorium och Fort Dearborn Illinois territorium. General William Henry Harrison etablerat ett fort på den södra sidan av floden Maumee 2 februari 1813 och döpt den till guvernör i Ohio, Jonathon Meigs.
Fortet skulle fungera som en viktig aktör på sättet. Det var hem för mer än 2 000 amerikanska armymen och milis. Även om britten belägrade fortet 1 maj 1813 intogs den inte som andra fort. Harrison och hans trupper var beredda och motstod den brittiska attacken i fyra dagar, varvid en trupp av Kentucky milisen kom för att hjälpa. Belägringen varade totalt 9 dagar, och sedan de brittiska soldaterna gav upp och återvände till Kanada. Detta misslyckande, den första betydande en för brittiskt, är vad markerade vändpunkten. Det gav amerikanerna nya hopp, och var i början av fler segrar, inklusive en annan attack på detta särskilt fort.

Serien av American naval segrar i 1813 början med konstitutionen och USA hade kapacitet att öka amerikanska moralen, SKIFT i det amerikanska tänkesättet hade sådan inverkan, som även om indirekta tillät USA att vända kriget. Det är i år att en berömda stridsrop skulle födas. "Ge inte upp fartyget" var rallyt att amerikanerna behövs för att säkra amerikanska Chesapeake från händerna på brittiskt. En nyckel till vändpunkten i kriget uppstod när Förenta staterna fick kontroll över Lake Erie. Denna vattenväg var super motorvägen av dagen, utan att denna militära hålla amerikanerna skulle aldrig har kunnat få fäste de skulle behöva främja sin föresats. Vändpunkten... Baltimore, 1814. Fort McHenry höll det mals och britterna tvingades söderut. Kanske den bästa påminnelsen om denna vändpunkt är texten till USA: s nationalsång. Francis Scott Key bevittnade detta avgörande ögonblick i historia och skrev de ord som fortsätter att påminna oss om att ståndaktighet och tro är jätteviktigt element i den amerikanska erfarenheten.

*