10 top choklad godis barer 2012

I en mycket konkurrensutsatt marknad av godis domineras choklad godis bar området av försökte-och-true favoriter från en endast två företag. Hersheys och Mars dela platserna med deras godis barer att står för mer än två tredjedelar av alla single-servera godis bar försäljning. Alla barer har varit på marknaden i minst 45 år, och en över 100 år.

10 top choklad godis barer 2012

#1. M & MS

M & Ms är små, godis belagda choklad linser från Mars. Infört i 1941. De hävdar 13,6% av kategorin försäljning av godis barer under 3,5 uns.

#2. Reese's Peanut Butter Cups

Reese's Peanut Butter Cups är mjölkchoklad koppar fylld med sötad jordnötssmör. Infördes 1928 av H. B. Reese Co, är de nu gjorda av Hershey's. De hävdar 12,8% av kategorin försäljning.

#3. Snickers

Snickers är en skiktad bar av nougat, jordnötter och kola i mjölkchoklad. Infört i 1942 av fördärvar företaget. De upptar 12,1% av kategorin.

#4. Hershey's Milk Chocolate Bar

Hersheys mjölkchoklad Bar introducerades år 1900 av Milton Hershey med mandel bar följande 1908.

#5. KitKat

KitKat Bar är fyra fingrar av creme fylld wafer lager omfattas i mjölkchoklad. Introducerades 1935 i Förenade kungariket av Rowntree företaget (nu ägs av Nestlé), är den gjord i USA av Hershey's.

#6. Twix 4 att gå

Twix 4 att gå är en knaprig kaka toppad med kola och doppade i mjölkchoklad, denna version har fyra stycken i ett paket. Introducerades 1967 i Förenade kungariket av Mars, lanserades det senare i USA 1979.

#7. 3 musketörerna

3 musketeers är en fluffas nougat i mjölkchoklad. Den ursprungliga versionen av baren introducerades 1932 av fördärvar och hade tre olika smaksatta segment.

#8. Vintergatan

Vintergatan är nougat toppad med kola och täckt i mjölkchoklad. Infört i 1923 av Mars, är baren med samma namn i Europa bara nougat med ingen sockerkulör, som de amerikanska 3 musketörerna.

#9. Twix

Twix enda portion paketet har ett par cookie, kola och chooclate pinnar.

#10. Peter Paul Almond glädje

Mandel Joy är Sega kokos omfattas toppad med mandel och omfattas i mjölkchoklad. Introducerades 1946 av Peter Paul konfektyrföretaget, göras godis nu av Hershey's.

Om amerikanerna har en massa godis val, har de också mycket specifik smak när det kommer till godis barer. Försäljningen visar att mjölk choklad, karamell och jordnötter topp smaker.