1999 Chevy Tahoe med passlock problem?

turn key till startposition i 10 minuter och det kommer att återställa passlock eller, när du är trött på att bli strandsatta i 15 min var 6 veckor eller så, prova följande:

Här är den "rätta" jag gjorde för min 99 tahoe. Tog omslaget av rattstången, unplugged sensorn från cylindern * tag * bilen var igång. Det är en 3 tråd plug röd med vit, orange/svart och gul. Därefter startar bilen alltid och ignorera sensorn. Det enda negativa är säkerhet lampan är tänd. Men jag tänker bara ta bort lampan. Ersätta BCM bara skjuter upp det händer igen. Kolla in länkarna nedan. Som elingenjör tror jag också det finns en inneboende design fel eftersom det finns alltför många frågor rapporterade. Lycka till.

http://Car.justanswer.com/for/ce07-bypass-lock-sensor-1998-Chevy-Tahoe
http://General-Motors.pissedconsumer.com/GM-passlock-II-system-has-Major-inherent-design-Flaws-20080502119601.html detta kommer att fungera ok tills batteriet går död eller är frånkopplad. Då systemet kommer standard tillbaka till normal startar inte förrän den 3 tråd kontakten är ansluten igen... Jag har försökt den 10 miniute sak och säkerhet ljuset var fortfarande på och van skulle inte starta?