Administrationen av ett gods beviljas före döden i Connecticut 1723?

I en form ja. Om du angav i skulle din vilja som du ville ha det bar ut efter undertecknandet och bevittnar av din vilja det göras.
Du valde en ganska dålig dag att försöka besvara din fråga. 1723 hade stämningar över egendomar som galen. Ens kommer så långt som att föra fall till England för att ha det löst. Då, det var normen att Sonens fått fastigheter och döttrar skulle vara i Split av personlig egendom som boskap, hus, etc. Mark gick bara till söner. Lite tidigare, runt 1680 är hela gården gick till den äldsta sonen. Som sporrade en rättegång som inte avgjordes förrän 1727. Sedan fanns det också en rättegång som gick ända till England som handlade om en man som bara hade en dotter, men hon hade i sin tur en son. Att vara en "son" han utmanas och vann i domstol som dotter tekniskt (i engelsk lag, Connecticut lag) tilläts inte mark. Vice riksbankschef Talcott arbetat mycket dilligently 1723-29 att få detta över vände, och gjorde.
Du kan också förklara någon olämplig eller arbetsoförmögna (med signerade brev och/eller vittnesmål av läkare, etc) som skulle låta detta hända. Detta var ogillat av kyrkan som det sågs av dem som "Dieing önskan" och att vilja inte kunde gälla förrän personen ansågs död.
Det är en hel burk med maskar som kolonierna försökte stelna själva i egen regering men hade människor gå bakom dem till Englands domstolar att ha fall hört. Hoppas det hjälper lite.