Bästa land musik debut av 2013

Bästa land musik debut av 2013

För countrymusik var 2013 ett år för rekordböckerna. När genren fortsatte bli allt populärare, produceras dess nyaste, ljusaste stjärnor debutalbum som har uppmärksammats av Nashville och utanför. Här är en tillbakablick på de bästa debutalbum som drabbade butiker i 2013.

"Rubberband" av Charlie Worsham

Mississippi infödda Charlie Worsham bedövas kritiker och fans både med sitt debutalbum "Rubberband." Den begåvade musiker/sångare/låtskrivaren skrev varje albumets 11 spår och också producerade. Projektet kombinerar flera av Worshams influenser, inklusive bluegrass, traditionell country, rock och pop, till ett unikt sound, som hjälper detta album sticker ut bland genrens monotont pop/rock hymner som är allt för populär på land radio idag. Höjdpunkter på albumet "Kan det vara," "Vill Me Too," och "Trouble är." Lyriskt är "Mississippi i juli" en av albumets bästa. Om du är ett fan av Vince Gill, Keith Urban och Dierks Bentley, njuta du grundligt Worsham's debut.

"Samma Trailer olika Park" av Kacey Musgraves

Om du inte har hört buzz om Kacey Musgraves skivbolaget debut, "Samma Trailer olika Park," måste då du ha levt under en sten för det gångna året. Musgraves uppmärksammades mer än av kritiker med detta album. Många publikationer, från Entertainment Weekly till Billboard, applåderade Musgraves' låtskrivande talanger som albumet som helhet. Albumet har också fläckar på 2013 årsskiftet listor från amerikansk låtskrivare, Paste Magazine, Rolling Stone och Spin Magazine (bara för att nämna några). Musgraves hittade ett unikt sätt att tala till sin publik genom sång och medan hon fortfarande kämpar för att få massiva radio airplay, hon lämnar sitt märke på countrymusik och det är något som kan aldrig tas ifrån henne.

"Ge dig tillbaka" av Brett Eldredge

Nykomlingen Brett Eldredge har en av de mest kända rösterna i countrymusik. Han utställningsmonter sin powerhouse sång i hela sitt debutalbum, "Bring dig tillbaka." 2013, när han tog sin första diagrammet toppmodell singel med "Inte Ya", och om buzz om hans album är någon indikation, det kommer inte att bli hans sista. Bland albumets standout spår är "En Mississippi," "Tecken", och "Gotta Get där." Denna Illinois native imponerande debut har du sjunga på nolltid.

"Som en ros" av Ashley Monroe

Ashley Monroes stor etikett debut "Som en ros" gjort traditionell countrymusik cool igen. I en tid där män dominerar landet diagram med parten anthems drivs med hip-hop, pop och rock influenser, Monroe tog ett språng av tro och släppt en av de mest land klingande album av året. Som Musgraves, Monroe kämpar med radio airplay, men det hindrade inte kritik från kommande in. "Som en ros," som producerades av den legendariska Vince Gill, har flera standout spår inklusive "" du är inte Dolly (och du är inte Porter), "en duett med Blake Shelton och"Ogräs istället för rosor,"en osannolik kärlekssång." Som en ros"också landade på flera årsskiftet listor, inklusive bästa land album av 2013 från Billboard.

"12 berättelser" av Brandy Clark

Du kanske inte har hört av Brandy Clark ännu, men du känner henne arbeta. Denna begåvade låtskrivare har tjänat diagram-toppning nedskärningar från flera superstjärnor, inklusive Miranda Lambert och The Band Perry. Efter att ett namn för sig själv som en framgångsrik låtskrivare, vågade Clark ut på sin egen med lanseringen av hennes debutalbum "12 berättelser," hösten 2013. Posten inte bara fångat uppmärksamheten av kritiker, det hade också fellow country artister sjunger hennes beröm. Brad Paisley forsade "Det är så stor," medan Kelly Clarkson medgav hon rev upp "som en baby" medan du lyssnar till albumet. "12 berättelser" såg inte mycket kommersiell framgång, men det är ett bra album som ska höras.

Medan vissa av dessa album kan ha gått under radarn, varje post ger något unikt till bordet och bör inte gå obemärkt förbi. Framtiden för countrymusik är i händerna på dessa artister och om deras debutalbum är någon indikation på vad som komma, framtiden av landet musik ser ganska ljus.

  • Relaterade Frågor

  • Vad är den bästa laglig musik data överför tomt?

  • Bästa UK musik college?

  • Vilka är några av de bästa online musik undervisning kurserna?

  • Vad är den bästa land sången av Taylor Swift?

  • Nästa land att vara värd på olympic?

  • Där kan hämta land musik gratis?

  • Vad är den bästa gratis musik redigering programvaran för Windows?

  • Vad blir nästa land som ska vara värd 2016 OS?

  • Bästa land för att surfa?

  • Vad är bästa landet musik att spela på en begravning?

  • Måste-se 2013 land sommaren turer

  • Country Music stjärnor i regel dokusåpor på våren 2013

  • Vilket land är bäst på hockey?

  • Tomt överförs från föräldrar som bästa?

  • Hur de flesta flyktingar att fly från sitt land?

  • Vilket land gränsar Amerikas förenta stater söder?

  • Exempel på västerländsk musik?

  • Vem är bästa landet vid Samväldesspelen?

  • Mary Poppins vann Oscar för bästa film?