Fanns det någon tjänst medlemmar utsätts för raidation under rengöring av eniwetok atoll i Marshallöarna på eller omkring 1978?

Ja, mitt namn är rik Cummings jag var stationerad i eniwetok 1978 och jag, m im har problem att få medicinska journaler från min 8 månaders turné overthere. Jag har några medicinska problem att vissa läkare tror kommer från att vara
exposedto radiation.the flygvapnet häxa som övervakar strålning trodde alla var utsatt helt enkelt eftersom de erkände att de var ganska nya till denna typ av övervakning på den tiden.
min adress är rik Cummings route #268 Coaticook pa 16218 Id liike att höra från någon som var där var jag i den första gruppen som åkte dit från den 65: e ingenjören bt. från Hawai Ja, mitt namn är Bernie Stearos och min avsnitt blästrat korallrev och levereras i stora bitar av korall till våra rock crusher. Krossen producerade aggregat för användning i byggande av kupolen över Cactus kratern. Det fanns inte någon säkerhetsutrustning som används under rivning eller krossning verksamhet (safety andningsapparater). Den krossade korall transporterades till kratern via 20 ton dumprar. Under enheten, luften och solen torkade koraller och tillverkade ett fint damm. Detta var i luften på det varma slutet och klart slutet av ön (Runnit) och igen, det fanns inte någon säkerhet andas redskap på klart slutet av ön. Alla bära dosimetrar och när de lämnar atollen, de var visade USAF. Några av oss slutade tidigt på grund av en orkan och allvarlig sjukdom i familjen. Kravet var att fylla en en gallon mjölkkanna med urinen före leaveing atollen. Dricka några öl, häll lite öl, whiskey, vatten och lite urin i behållaren och sedan du kunde lämna. Resultaten av tester var helt felaktiga. Hur många rads fick soldaterna? Som verkligen vet? Alltid haft tropiska vindar. Jag hade en xray gjort på mig för strålning av en civil läkare. Var xray bra gjorde det kolla ordentligt, var det någon mängd strålning alls? Jag fick veta att jag var bra. (Dr mört, ADENA Med Cntr.)