Löne skattesänkningen 2010

Fråga:

Jag var så långt, att tro att tack vare har beslut betalat sjukförsäkring - PKV bidrag - specialutgåvor med ESt investeringar kan användas från 2010. Därför förväntar jag mig att jag kan sätta den kan upptäckas av försäkring månatliga inlägg redan i lön skatt minskning förfarandet. Det uppenbarligen inte, eftersom specialutgåvor är tillgängliga i formuläret "lön skattesänkningen 2010" i punkt III. "... Inlägg... kan inte åberopas att sjuka.. .versicherung minskning förfarandet. ... Detta... beaktas... av schablonbeloppet pension. " Jag förstår inte det nu. Måste jag vänta en återbetalning enligt ESt deklaration 2010 eller är jag det i princip med möjligheten att dra av PKV inlägg från 2010. Vem kan hjälpa mig här? På förhand tack!


Svar:

Nej, du är inte felaktig information om Grudnsatz, men det finns fortfarande ingen förordningar om dessa avdrag av sjukförsäkringen bidrag.

Även sådana inlägg listas därför fortfarande någonsin i rabatt förfrågningar. Jag tror att förvaltningen har väntat det också något för att se om det inte ännu en fast årlig skatt agerar 2010 kommer.