Självdeklaration för fakturering studie 2009

Fråga:

Så under 2007 och 2008 har FiAmt utan mer efterfrågan erkänt mitt hem arbetsstation som ett arbetsrum. Jag har varje gång skickat ett certifikat av min arbetsgivare, fastställt som kommer att tillåta mig, mina uppgifter i inhemska aktivitet, så läxor att göra. Sedan 2009 något förändrats på anställningsavtalet den mån, som bara tillåter mig att göra mitt hem fungerar till 4/5 från hemmet. Jag kommer att ge 1/5 av mitt arbete med arbetsgivaren själv. Jag förklarade att jag behöver den 1/5, att få tillbaka mina filer i avdelningar med hem görs, hem färdigt arbete i arbetsgivarens datasystem ange skattekontoret, för att acceptera nya filer från olika avdelningar och klargöra eventuella avvikelser i den enskilda verksamheten. Mycket mer stora andel av mitt arbete kommer att vara klar men hemma. Jag har nu så mina farhågor att IRS här inte längre erkänner att det är en arbetsplats som drivs endast från hemma. Skulle vilja veta hur jag ska bete sig i ett negativt beslut.


Svar:

Sedan 2009, måste alla professionella och operativa verksamhet inriktas på det inhemska arbetsrummet.

Du är 20% av arbete tid arbetsgivaren enligt hans eget uttalande, men för att ta fram endast att arbeta där och plocka upp nya verk från mig du skulle få arbetsrummet.

Om det inte går in i oppositionen, men det det kommer resultera i en suspension av förfarandet fram till beslutet av BFH. Där, ett förfarande är anhängigt i frågan.