Som kommer att styra världen år 2050?

Det blir många faktorer som kan spela roller på vem är nummer 1 nationen i världen. Just nu den bästa vad är att säga Kina, med tanke på amerikanska kamper och skuld. Det kan vara Indien om korruption är fast då Indien har potential att växa på en mycket högre takt än någonsin har Kina. Genom historien har Indien lett världen i BNP 15 århundraden, med den brittiska ta kontroll Kina gick till första och sedan gick det om och om tills USA vuxit fram. Bäst insats vill säga Kina med 2050.Answer: ingen kommer att styra världen 2050 men det mäktigaste landet kommer de vara USA. Detta beror på att Kina i sin historia när det ackumuleras stora rikedomar som det är nu inte kan balansera det praktikant gör dem gå tillbaka in i isolering det senaste exemplet är när Mao tog över. När det gäller Ryssland har utvecklat en enorm ekonomi av inte alls tillräckligt för att utmana USA. Japan är och ön nationen och kan endast växa så mycket innan de invaderar någon annan som Förenta staterna inte skulle tolerera.
När skrevs det svaret att Ryssland inte har en enorm ekonomi. Om någon en stat reglerna världen blir det Kina, även om 40 år är en lång tid kan det vara Indien. USA, men fortfarande har makt, förlorar det, och kommer att fortsätta att göra så. Vi har inte råd att leva på den nivå vi har för de senaste 8 åren och världen har förändrats för mycket att gå tillbaka till 90-talet.
Kina är redo för att ta toppen fakturering, även om tur för världen de inte verkar intresserad av att bli topp hund, utom Afrika. Kina har en sådan stor befolkning måste de vara inriktade på tillväxt och mindre på externa frågor. Så länge en Kina förblir lyhörda för sina medborgare är det inget att oroa. Förenade kungariket Frankrike och Tyskland har gjort ett bra jobb med att spela en roll i världen utan att vara en supermakt. Vi ska se dem som en modell.
Svar: Vem vet om vår värld kommer fortfarande att finnas fram till år 2050? Detta är ett tillfälligt liv. Vi vet inte hur länge vi har kvar. Använd den klokt.
Svar: Ingen kan säga. Dessutom regler ingen"i världen".
Svar: Det kommer antagligen att Kina eller USA som leder avgiften ekonomiskt, men vid den tidpunkten om målen för Kyotoprotokollet och andra klimat ändrar möten inte har uppfyllts, utan tvekan jorden kommer att vara på inga villkor att upprätthålla beboelig livet mycket längre.
Svar: Kanske företag kommer fortfarande att äga världen om folket inte har stigit då.