Till vilken grad gjorde den amerikanska revolutionen fundamentalt ändra American society i din postadress för svar de politiska sociala och ekonomiska effekterna av revolutionen i perioden från 1775-1800?

Ja det är en oss AP historia som tar jag som en sophomore, hur finns här http://wiki.theplaz.com/American_Revolutions_Changes_DBQ_Essay

Det ger en komplett översikt

Det var inte en revolution, det var ett inbördeskrig - ett krig för självständighet. Målet var inte att störta och ersätta den nuvarande brittiska regeringen. Målet var att separera från regeringen. Kriget helt enkelt uppfyller, genom rationell användning av språket och logiken, inte kriterierna för en revolution.

En sak kriget inte uppnådde är att skapa en enda ny och självständig nation i Nordamerika. När oberoende var slutligen nådde fram till, vid beviljandet av det av Storbritannien via Parisfördraget 1783, skapades tretton självständiga nationer. Dessa nationer allierade sedan tillsammans en konfederation som kallas Amerikas förenta stater. Bakgrund, både av historia och i medvetandet hos EU: S grundare, är "stater" korrekt översatt som "nationer" eller "nationalstater" och edsförbundet var en allians mellan staterna Förenade, inte en enda nation. Oförmåga att förstå det enkla, grundläggande faktumet nödvändigtvis leder till misslyckande att förstå verkliga orsakerna till kriget som inträffade i 1861-65. Att kriget var inte ett inbördeskrig (eller en revolution). Det var en kriga av agression av de nationer som hade stannat kvar i alliansen mot de nationer som hade utövat sina rättigheter att välja och bekräfta full självständighet, oberoende och suveränitet som de aldrig kapitulerade.

Förändringar från 1775 till 1783 är ganska enkelt. Under den perioden, 1/3 av kolonisterna i 13 kolonier som stödde orsaken till separation och självständighet (1/3 förblev lojala, 1/3 aldrig valde sidor och stannade på åskådarplats) drog hela kontinenten i ett krig. Kanada, med vägrade blankt att ansluta sig till upproret, blev ett mål. Från 1783 till 1787, de nya nationerna fumlade och kämpat för att hitta ett sätt att göra en enhetlig lagstiftning som påverkade dem alla. 1787, de kom överens om ett fördrag av alliansen kallas "The konstitutionen av den Förenta staterna". Krävs anslutning till (inte ratificeringen av) fördraget erhölls 1789 och konstitutionen genomfördes. Anslutningen kunde dock bara vinnas av garantin att personliga fri- och rättigheter skyddades. Ser att lagarna i deras tidigare "förtryckare" grundarna lånade tungt från brittiska prejudikat som den svenska förklaringen om rättigheterna och ändrad konstitutionen med Bill of Rights.

Efter kriget återvände livet ganska mycket till de sätt hade det varit, utom där var en massflykt av dem som hade förblivit lojal. Vissa lämnade frivilligt eftersom de ville ingen del av de nya nationerna eller regeringen eller styrande eliten. Andra körde ut men älskare av frihet, politiska uttryck och den personliga friheten som skapade den skön nya världen. Dock smugglingen, brott mot handeln lagar och allmän olydnad mot lagen i allmänhet som hade så frodas i kolonierna och ignoreras under perioden att parlamentet hade bedrivit den välgörande försummelse inte längre var nödvändig eftersom dessa lagar inte längre tillämpas.

Sanningen fick lögn slogan "Nr beskattning utan Representation". Klagomålet var aldrig om representation, det handlade om skatterna. Alla på tiden visste att 1770 en Boston merchant har precis lika mycket representation i parlamentet som gjorde London silversmed. Kanske är det därför ingen koloni eller koloniala lagstiftaren hade varje bad att en kolonial representant utses till parlamentet. När den nya staten passerade skatt lagar precis lika rimligt och nödvändigt och samma giltiga skäl som parlamentet hade gjort sedan grundandet av Jamestown, folk gjorde uppror. Först fanns Daniel Shays och hans grupp i 1787. Senare, för att sätta besegrar revoltet Whiskey, ledde George Washington mer trupper i fält än han någonsin hade gjort kriget för självständighet.

Av 1803, hade drakoniska centralregeringen som bönderna hade så mäktigt strävat efter att förhindra skapats. De nya England staterna hotade att utträda. Saker bättre för en kort tid men sedan försämrats till den grad att den New England hotade att utträda igen i 1812-14. I båda fallen, södra statsmännen övertygad om New England att förbli i alliansen inte eftersom de inte kunde lämna det men eftersom det var i deras intresse att bo. Över de nästa årtiondena, skulle roller vända. Av 1860 spenderades de södra staterna betalade 75% av federala skatter, men 75% av federala intäkterna i norr. Elva stater utträda, som var deras rätt. New England har glömt sin egen historia och New York ignorerat det faktum att det hade sammanfogat alliansen endast på det uttryckliga villkoret att det kunde lämna när det så valde, och de elva staterna var invaderade och förstördes.

Frön av krig mellan de stater var varken ett inbördeskrig och inte heller om slaveri. Fröna såddes 1787 på Philadelphia (konstitutionell) konventionen och politiken i början av USA (erkänner att USA var tänkt 1783 och född 1789) var centrerad ofta kring frågor om makt och myndighet för den centrala regeringen. Shenanigans av John Adams och Thomas Jefferson slet nästan unionen isär. Det tog John Marshall konstitutionellt fel juridiskt inkorrekt, oetiskt, korrupta, intellektuellt bedrägliga beslut i Marbury v Madison att föra den styrande eliten till besinning och stoppa dårskap. Naturligtvis, Marshall gjorde också den största makten ta tag i USA konstitutionella historia ljög och sa att han hade ingen befogenhet att agera. "nation" var på gränsen till "inbördeskrig" nästan hela tiden i början.

För common-folk såg ingen för mycket ändra efter kriget, utom, speciellt i städer och byar, deras personliga säkerhet minskades, deras bankrolls reducerades radikalt och det var allt svårare att tjäna en slant. Över tiden, som förbättrats men tiderna var verkligen svårt omedelbart efter att rebellerna hade sin väg.