USA deltog i kriget 1939?

Svara 1Very mycket så, men inte som en STRIDANDE. Vi hade redan börjat "verktyg" våra olika branscher för att tillverka alla typer av krigsmateriel till stöd de nationerna skadar sätt.
Jag var inte runt då, men jag tror vi var att tillhandahålla en betydande del av nästan allt England behövde för att överleva, en enorm mängd vapen och logistiskt stöd till Sovjetunionen, och vissa logistiskt stöd till skandinaviska nationerna som inte hade fallit till den nazistiska krigsmaskinen.
Dessutom, även om vi som nation, inte var officiellt i strid, vi bistå vissa bekämpa, inofficiellt, av enskild oss medborgare att gå flera nationer redan i konflikten militära styrkor. Jag anser också, vi gav en enorm mängd militära "rådgivare" och intelligens insamling och analys hjälp.
Det finns förmodligen många andra sätt vi var inblandade, men dessa är alla jag minns just nu.
Som en alternativ outlook

Svar 2
SE ÄVEN
Varför den USA gjorde inte leverera "stöd" till Storbritannien
innan Pearl Harbor
Stämningen i USA 1939 till Pearl Harbor
Av - Rooseveltes ambulerande ambassadören av den tid
http://www.youtube.com/watch?v=BdI7HgrkFCI
Som jag minns från en dokumentär
USA tog Britains guld reserv, därefter utökad kredit för att förse UK kriget ansträngning, vissa skulle kalla detta profeteering, om även detta var mot den populära känslan i den allmänna befolkningen i USA vid tiden.
Pengar är makt och nya super kraften i USA var på väg till skapande, genom ruinera gammalt och inte blir direkt involverade tills Storbritannien var i konkurs.
Allt medan den Storbritannien sänktes till spillror, och andra länder föll till nazistiska dominans.
Pearl Harbor - bytt US yttrande om, inte en känsla av plikt till det judiska folket eller rädda demokratin och den fria världen från nazistiska Blitzkrieg.