Som deltog i kriget 1812?

Som deltog i kriget 1812?

USA och Storbritannien. Det var i grunden en fortsättning på vår revolutionära kriget

Svar:

Vissa källor fortfarande försök att måla om det som "The andra revolutionära kriget", vilket innebär att britterna, någon gång, gjort något försök att ångra 40 år före revolutionen. Som presenterar två faktiska problem. Britterna startade inte kriga; Det började med USA attackerar en granne med avsikt att med våld annekterar Kanada. Andra, den brittiska, efter att ha besegrat det invasionen (med hjälp av mycket större kanadensiska och inhemska krafter), upptar Washington och andra amerikanskt territorium och hade ett vida större antal striden härdade soldater på väg. Men medan de hade verkligen förmågan, de minskat absolut chansen att hålla detta territorium, både på slagfältet och vid förhandlingsbordet, har precis avslutat kämpar Napoleon. Revolutionen var aldrig hotade.

Det skulle också vara ofullständig att lämna kanadensare bort listan över som deltog. Kanada vill inte vinna självständighet fram till 1867, men det hade varit infödda kanadensare bor längs St Lawrence (och utanför) sedan 1500-talet, och, i faktum, benämner "Canada" och "Kanada", används för att beskriva dessa människor före datum "Amerikansk" (som en term för Europeiska nybyggare) med ca hundra år.

För att förneka att Kanada fanns, som några har på denna punkt, som hävdar att det var ingen Irland fram till 1922.

När det gäller vem slå tillbaka den amerikanska invasionen, kanadensiska milisar, provinsiella stammisar och infödingarna underläge reguljära brittiska styrkor av cirka tre-till-en. Och även utbildning av de brittiska stammisar gjort dem kärnan i försvar, många av dem var kanadensare hade anslutit sig den kungliga armén.