Varför vissa människor tror USA inte faktiskt landa på månen 1969?

Eftersom några källor hävdar att USA aldrig landade på månen. Det är allmänt accepterat att dessa påståenden inte motstå vetenskapliga scrunity.
Lunar bilder tagna med Hassleblad kameran på varje astronaut alla hade några krökning av fältet, koma och andra problem i samband med "snabba" vidvinkelobjektiv av denna typ.
Konspirationsteoretiker används dessa för att "bevisa" att landning sevärdheter var actualty skede rekvisita uppsättning ute i en galge i öknen. De pekar också på den amerikanska flaggan "vajande i vinden" på denna airless yta. Hittills har jag kunnat unconvince alla jag har träffat om detta. Flaggan hade en fjäder på den, så att det ser ut som om det stod. Annars, en röd, vit och blå trasa skulle ha hängande på polerna. Jag var 1/500,000th av den totala team som skickade män till månen med Apollo, så människor söka mig. ;-) Jag var en process control programmerare för lanseringen i avfyra rum A (ofta kallad bränning rum 1). Sedan jag var i lanseringen kontroll, flyg inte kontroll, jag hade tid att gå till ett observatorium och hålla reda på S-IV B scenen för dagar efter lanseringen, och såg där radioteleskop var pekar medan vi var i kontakt med astronauterna på månen. De var pekar på månen. Senare, jag var en del av ett team som framgångsrikt hit Armtrongs kubiska prisma matris med en laser.
Detta vansinne förlorade en massa fart när en Japenese satellit kretsar kring månen tog bilder av Apollo landningsplatser. USA har nu en ännu bättre kamera som nyss anlänt i omloppsbana, och det kommer att ta mycket högre upplösning bilder av landningsplatser.
Hade vi fejkade det, ryssarna hade hela som! Tror det!

Det är tydligt att 500.000 människor inte kan hålla en hemlighet. Hela bluff idén började från vissa människor som inte visste tillräckligt om vetenskap förstå vad bilderna visar, och så antog bilderna var fejk! Men om du gå till badastronomy.com eller clavius.org dessa enkla misstag förklaras så att "hoax" tanken inte längre gör någon mening... inte för att det någonsin verkligen gjorde!