Vem ska bära flaggan för Australien invigningen på London OS 2012?

Vem ska bära flaggan för Australien invigningen på London OS 2012?

Detta besvarades slags redan på en annan sida;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fanbärare för den australiska OS-truppen i London i år kommer att väljas av Chef de Mission av australiska laget, herr Nicholas Green OAM, allmänt i samband med högt uppsatta medlemmar av den australiska olympiska kommittén.

Prestigefyllda positionen för den fanbärare är ofta också avses som Olympic lagkaptenen och vanligtvis ges till en av de mest erfarna idrottarna i laget som har varit en förebild för den anda och värderingar av den Olympic rörelsen och även för sporten som de representerar. En grad av föregående Olympic framgång är inte en förutsättning, men är att föredra.

Tillkännagivandet av den Olympic fanbärare kommer att göras i australiensisk Olympic Team receptionen på torsdag kväll (brittisk tid) den 26 juli i London.

Möjliga kandidater för 2012 kommer att innehålla Natalie Cook OAM (beachvolley), Michael diamant OAM (skytte), Cadel Evans (cykling), Drew Ginn OAM (rodd), Leisel Jones OAM (simning), Russell Mark OAM (skytte), Anna Meares OAM (cykling) och Sally Pearson (friidrott).