Vilka är de grundläggande reglerna i landhockey?

Grundläggande landhockey regler:
I spelet finns det två halvor som är 20-25 minuter långa vardera med en 5 minuters halv tid. Det finns 11 spelare på varje lag inklusive målvakten. Bollen måste vara rann eller gått ner fältet med den platta sidan av pinnen. Du en poäng ett mål av slående bollen i mål från inom den slående cirkla. Du måste inte skydda bollen från en motståndare med din klubba eller kropp. Alla spelare måste ha lika stor chans att styra bollen. Du får endast spela bollen med den runda sidan av pinnen och du måste inte ta ut, slå, resa, eller knuffa en motståndare. Även Höj inte sticka ovanför midjan eftersom det då kommer att ses som ett farligt sätt. Vänligen inte sparka bollen eller använda andra sätt för att flytta bollen utan pinnen. Blockera bollen med din kropp eller inte försöka stoppa det det sätt either.than med klubban. Också inte krok, slå, hålla eller störa en annan motståndare eller deras minne. I ett straff hörn placeras bollen på mållinjen minst 10 minuters promenad från närmaste mål post. En anfallande spelare kan slå bollen till en lagkamrat strax utanför slående circle-linjen. Inga skott på mål vidtas tills bollen stoppas eller kommer att vila på marken utanför cirkeln. Alla angripare måste vara utanför cirkeln innan träffen tas. Försvar kanske högst fem försvarare bakom mållinjen medan de återstående försvararna måste placeras utanför mittlinjen. Typiskt, den anfalla spelare med gratis hit passerar bollen till hennes lagkamrat placerad utanför slående cirkeln. En offensiv spelare kommer att stoppa bollen med klubban medan en annan spelare kommer att slå bollen vid målet. Påföljd hörn delas ut för följande brott:

• Brott mot regeln av en försvarare i den cirkel som skulle ha resulterat i en gratis hit till det anfallande laget om brott inträffat utanför cirkeln.
  • En avsiktlig hit över mållinjen av en försvarare från någon del av fältet.

Sexton gården träffar är när det anfallande laget spelar bollen över rygg-raden, försvar får en 16-yard hit. Den fria hit tas 16 varv från den plats där bollen passerat back-linjen. Push-i/Hit i tilldelas oppositionen om en spelare träffar bollen över sidlinjen. Alla spelare och sina pinnar måste vara minst 5 varv från den plats där bollen läggs in i bilden.

De är alla regeln du behöver veta för att spela landhockey.