Vilka är de mest populära DVRs för jul 2007?

TIVO är bästa DVR---fällt.
Ofta, den "kabel-bolag kommer att ge dig en DVR som en del av deras"box"-- men att DVR är en nakna ben version av vad du får med TIVO. Allt det är, egentligen, är en glorifierad VCR-det gör att du kan spela in TV-program (på ett datorchip--snarare än en tejp) och titta på dem senare.
TIVO, gör naturligtvis det också. Men TIVO är "smart"-- och det också kan du få vilken TIVO cals ett "säsongskort" till en show. Det betyder om du titta på, säg, Desperate Housewives- och du vill att TIVO att tejpa fast den varje vecka--det kommer. Ibland en vanlig Videobandspelare eller barebones kabeln DVR försöker göra detta också--men om det finns en schema ändring TIVO vet om det och fortfarande får jobbet gjort. Om det är en rpeat--TIVO vet och kommer att hoppa över den. Också - om showen ändras från måndag till torsdag kväll. Inga Problem--TIVO konfigurerar din säsong pass fortfarande och automatiskt registrerar din show. "Andra" DVR registrerar oavsett Visa spelar på den gamla sändningstiden... inte vad du ville.
TIVO kan du sätta i en skådespelare eller regissör och automatiskt registrera varje utställning när den personen är inblandad också. Begränsa den till bara filmer att personen är i--- eller bara prata visar att personen är på---TIVO kan göra allt detta. Vill du spela in alla filmer med Tom Cruise? inga problem--TIVO kommer att söka efter dem och spela in dem för dig. Vill du hoppa över den Tom Cruise filmer men spela in varje talkshow Ton visas på? Inga problem--vill se varje film regisserad av Speilberg? Inga problem---TIVO kan göra. Allt detta kan göras genom att trycka på en knapp också--ingen komplicerad vägbeskrivning/instruktioner att följa antingen---mycket mycket intuitivt.
Ännu bättre - om du har två visar du vill spela in kl 8 på måndag. TIVO kommer att spela in en av dem och sedan fånga kör av showen det var tänkt att spela in och kunde inte komma på grund av konflikten. Vill undanta upprepar från att bli inspelad---inte ett problem, TIVO kan göra det också.
Bäst av allt--när du har använt TIVO ett tag det "lär sig" vilken typ av visar du gillar. Dramer? Thrillers? Matlagning visar? .. .och det kommer automatiskt att registrera visar under "ner tid (när inget annat är planerad att registreras) som passar sedan egenskaper som du har visat du gillar. Så kanske du hittar ett matlagningsprogram som är ny eller att du var omedvetna om... komplimanger av din TIVO.
Senast--om du berätta TIVO du gillar JayLeno (till exempel) och be den att rekommendera andra, liknande visar... TIVO kommer ni lista alla liknande program för dig att kolla in. Troligen det skulle rekommendera Connan O'Brian och Letterman-- men det kommer också lista andra pratshower (Spike fergeson någon?) som du kanske aldrig har hört talas om.
Allt detta och en full TV guide som kan sökas och skivat och tärnat alla tänkbara sätt.
Få TIVO--du kommer att undra hur du någonsin levt utan den.
Bästa $8 eller 10 $/ månad du någonsin kommer att spendera.