Vilka två planer att vinna oss inbördeskriget gjorde unionens allmänna George B McClellan skicka till Winfield Scott 1861?

De första två planerna att vinna inbördeskriget oss skickades till General Winfield Scoot April 1861 av General George B. McClellan. McClellan föreslås två handlingsplaner för den första planen var följande:

1. säkra Kairo, Illinois och sedan korsar Ohiofloden i området i Gallipolis och fortsätt upp i dalen av stor Kanawha pressa Richmond; 2. skicka trupper till Louisville eller Cincinnati för att hjälpa hålla Kentucky neutralt; och 3. Sedan mars snabbt och attackera Richmond. Tanken var att genom att ta konfederationens huvudstad, det skulle föra en korta änden till södra uppror. Den andra planen byggde på antagandet att Kentucky skulle överge sin neutralitet. Om detta var fallet då föreslås McClellan korsar Ohiofloden vid Cincinnati eller Louisville med omkring 80 000 soldater och mars på Nashville, Tennessee. Idén centrerad kring att göra snabba arbete av konfedererade Tennessee och hålla Kentucky på defensiven. Med detta på plats, skulle unionens trupper fånga Montgomery, Alabama. Detta skulle stödjas med östra soldater med Charleston och Atlanta. Om detta lyckas kan de trupper som fångat Montgomery, mars framgångsrikt på New Orleans, Mobile Alabama och Pensacola, Florida. Resultatet av detta skulle tvinga söder till en snabb kapitulation, att ha större städer av unionens trupper. På ytan, General Scott trodde väl nog av McClellans planer som han vidarebefordrade dem till USA: S President Lincoln.