1995 buick regal startar inte med nyckeln du har en ny förrätt och när du försöker starta den med nyckeln du här Klicka under huven men det är allt och om du försöker använda en tryckknapp växlar det?

Jag vet inte om du säger att du ändrat nyckelsystemet till en start systemet eller systemet inte skulle starta men bara klickar.
Om det är det senare, kan du kontrollera för kylvätska i din cylindrar genom att ta bort din tändstift och spinning svänghjulet. Om någon kylvätska kommer ut cylindrarna, då har du inte ett startmotor problem. Övertrycken på din Buick, (plast kupol ovanför insugningsröret / svart rundad kupol ovanpå motorn) kan ha bar ett hål i sig på grund av friktion och har pumpat kylvätska i din insugningsröret tills det spiller in din cylindrarna och gör dem för full av kylvätska att snurra genom med startmotorn.
Igen, detta kan vara helt inte frågan om du vet med säkerhet du har inte förlorat någon kylvätska nyligen eller vet att det är ett ledningar problem. Men det här hade jag förbryllad för två veckor tills jag tog övertrycken av så jag tänkte att jag skulle kasta ute.