Finns det en lista av överlevande från Laconia sjönk utanför Afrikas kust den 12 September 1942?

Min farfar, Harold Gibson var en överlevare från Laconia händelsen. Tyvärr, han har sedan dess gått bort. Jag vet att det var en dokumentär gjord av en amerikansk producent kallas Nigel Turner men jag vill gärna lära sig mer om ämnet. Jag vet inte namnen på några andra överlevande. Min farbror Walter var en bartender på Laconia. Han överlevde förlisningen men dog senare i en livbåt. En komplett lista över besättningsmedlemmar och väpnade servicepersonal; deras sista adress och överlevnad status och kan hittas i bilagorna "sjunka av"Laconia": en tragedi i slaget om Atlanten"
av Fredrik Grossmith. ** Min farfar var också en överlevande-Edward Marling... alla frågor e mig! ** Hej,

Mitt namn är Nicola Hurst. Jag arbetar för ett brittiskt TV-produktion företag kallas TalkbackThames. Vår avdelning för drama producerar en prestigefyllda funktionen längd film skriven av Alan Bleasdale för BBC2 om Laconia incidenten.

Jag arbetar för den specialist faktiska avdelningen på Talkback. Vi hoppas att producera en dokumentär som kommer att följa dramat och har förstahandsinformation konton från överlevande från The Laconia sjunka, tala om sina egna extraordinära berättelser. Vi brinner dokumentera denna tragiska händelse, som visar så väl modet och mänsklighet som kan framhärda även i tider av krig som skräck.

Jag är så angelägen om att ta reda på om det finns några levande överlevande av denna fruktansvärda händelse och skulle vara så tacksam för all hjälp med detta.

Mitt telefonnummer är: 020 7861 8337.

Tack så mycket, Nicola.