Hur byter du passagerare förarsidan spegeln på en Honda Accord sedan 1992?

Använda en värmepistol för att värma glas och plast gjutning. När plasten mjuknar, bända tillbaka kortsidan lite och sedan glida en bit fiskelina under spegeln och dra mot den andra sidan, detta kommer att skära igenom limmet. Titta bakom stöd pad att lokalisera täcker skruvarna, borra hål i plattan att komma åt skruvarna. Ta bort skruvarna och framsidan sedan använda en skruvmejsel för att bända pad från balljoint. Om du vill ersätta plattan och spegel som en enhet bör du kunna installera små balljoint och metall stav så att du kan flytta spegeln runt för att ersätta omslaget och skruvar sedan trycka spegeln och pad på stora center balljoint.
Helig ko - vad att killen pratar om likadana
Min var bruten och jag ersatte den ett par månader sedan. Här är vad jag gjorde:
1) finns det ett litet plastskydd på insidan av passagerardörren på det främre hörnet av fönstret. Ta bort detta skydd (det hålls på plats av clips).
2) när du tar bort locket, kommer du ser kablarna för elektriska spegeln och tre skruvarna som håller spegeln på dörrkarmen. Haka av sladdar och ta sedan bort de tre skruvarna.
På denna punkt bör du kunna ta bort hela spegel montering från dörrkarmen (det kan sitta där en liten, bara vicka det gratis).
3) när du har spegeln, kommer du har tillgång till ett par skruvar från den nedre sidan av spegeln.
Jag minns inte exakt om en av dessa skruvarna som höll spegeln i rum eller annat du kan behöva trycka in på spegeln själv så att du kan leta upp genom luckan och se tillbaka bakom den. Det kan finnas en skruv upp i det som du behöver ta bort.
Jag minns det tog lite tålamod att få skruven tillbaka i en gång hade jag ersätta spegeln.
Jag skulle starkt rekommendera köper en Chilton reparationshandbok - det hjälper en hel del.