Investeringar samråd rekord för slutna fartyget fonden 2007

Fråga:

Hej alla, vi har under 2007 oss hängde på benet en sluten fond, snarare han sålde oss vackert. Nu, det ser mycket dåligt och det kan även finnas en total förlust. Vi utlovades vid mötet att vi garanterar våra pengar tillbaka efter förfallodagen av benämna, vi får alltid en Dividente, en front-end avgift var oss dold och det är våra pengar, osv... En möjlig total förlust var aldrig talat. Min fråga, hade att fylla ut konsulten var en Beratungsprotoll, det finns ingen och vi känner nu mer mycket oklokt, Japan. redan nästan lurad. Vad kan vi göra? Om det finns ingen B.Protokoll, bör vi då vända en advokat? Skulle vara trevligt om någon loggar.


Svar:

Kopplade till nacken skulle vara ännu mer exakt. Vad du kan göra och vad du ska göra, är ju två par skor:

Vem har varit din rådgivare för? En bank eller någon finansiell mellanhand. Om den senare motprestation det börjar, om det finns även i butiken. Om inte, då varje annan ersättning skulle vara bortkastade pengar slösas bort tid och några ytterligare åtgärder.

Om agenten är redan är den ytterligare en frågan utfärdad för information. Du kan inte berätta att du köpt en sluten fond utan att ha gett en broschyr. Och du kan inte berätta för mig att eftersom inte alla risker har blivit utslängd bred föra. Eftersom ditt problem börjar sedan nämligen: det att fråga dig hur du gör kan säga ges tydliga varningar, att inte har informerats. Där har du pengarna på en gång när det gäller bevis! Leverantören har ett vittne, hans anställda. Och vem har du?