an jag frysa hemlagad lammfärssoppa
Jag forskar samma fråga i morse och vad jag har lärt mig från andra webbplatser är att du kan frysa äpple smör för sex månader till ett år. Det kan vara en lite vattnig när du tinar det ut men bara kasta det i lerkruka potten för ett par timmar att t . . .
Ja, kan du frysa och använda den igen. Se till att töa ordentligt (i kylen eller under rinnande vatten). Men vill du inte servera/lämna det i rumstemperatur mer än två timmar att undvika kontaminering och livsmedelsburen sjukdom. Jag skulle värma det . . .
Jag försöker förklara:i ett äktenskap där en partner, precis som du, inte fungerar, bedöms båda tillsammans.Fördel, således undantag för er två beaktas, oavsett om man kan använda dem. Eftersom d u förtjänar ingenting, kan du inte att kunna använda g . . .
Du kan frysa Jambalaya. Dock kommer frysning mjuka riset, så det rekommenderas att undercook riset lite. En annan metod är att koka allt utom ris och frysa den. När du vill Tina upp och äta den, bara koka lite ris i ett litet lager och cajun spice oc . . .
Ja, se bara till att behållaren du frysa det har tillräckligt med utrymme när vattnet i soppan blir större. . . .
Som med alla frysning frågor - kan du frysa något - det är vad det visar sig som när frostas är den avgörande frågan.Svamp innehåller mycket vatten, och när frysta, vattenmolekylerna expandera förstöra svamp struktur.Så när frostas, du kommer att slu . . .
Nej, absolut inte. Bara kasta bort dem och försöka mata igen i en vecka eller två.Att hålla en dagbok av din ormar utfodring schema skulle vara ett idealiskt sätt att tala om ungefär när han är redo att äta igen. Detta minskar mängden bortkastad "mat . . .
Det kommer förmodligen separat om du fryser den. Det bör hålla bra i kylskåpet utan att frysa. . . .
Ja och nej. Hur många ägg använde du? Vad är förhållandet mellan socker och fett. Har du en icecream maker. Ägg inte fryser väl, de koagulerar, fukten pressas ur dem och de hamnar härdat och strösocker, flytande och fasta ämnen separat. Men glass kan . . .
Val av hög kvalitet kål: Välj nyplockade, solida huvuden som känns tung för sin storlek och har färska blad och bra färg. Huvuden bör vara tätt kopplade till deras stjälkar och inte börjar att separera. Om skörd din egen kål, lämna den i marken så se . . .
Om kycklingen är bara-tinade och har inte suttit i en vecka, det kunde vara omfrysning - men kvaliteten kommer att minska. Kan det vara bättre att laga den och sedan frysa den. . . .
Jag tycker det är bättre att lägga den i lagring skåp i kylskåp . . .
Ja. . . .
Ja bara värma innan du äter eller har en bra dental plan. . . .
Nej . . .
"Utgångsdatum" hänvisar till normalt och korrekt lagring. Om frysning skulle vara den rekommenderade lagringen, då datumet skulle gälla.Hur länge varar något efter upptining beror på ett antal variabler. Om du tinat den på disken eller används e . . .
Pease pudding, om väl paketerade och höll i en bra frys, kan hålla upp till 6 månader. . . .
Jag behöver ett ja eller nej svar, kan jag frysa en redan helt kokta persika skomakare . . .
Ja. (Frysta middagar ofta har potatismos i dem..) Jag lägger oftast mer vätska till potatismos innan jag frysa dem så de inte blir för torr när återuppvärmning. Eller, kan du lägga till lite mer vätska om det behövs, när du värma dem.Om du piska dem . . .
Ja, jag frysa kokt ris regelbundet. Jag tenderar att portion min ris i behållare, sedan vid behov, placera i mikrovågsugn att värma. Om jag lagar mat ris att frysa, kommer då jag bara något undercook det, som mikrovågsugnen ska laga den till önskad k . . .