vem uppfan kylskåpet
Olika mekanisk kylning enheter verkade under åren.Den första kända konstgjorda kyl var framgår av William Cullen vid University of Glasgow 1748, och förlitade sig på processen förklaras av Michael Faraday, men det var inte praktiskt. Det var stora, s . . .
William Perry var känd som The kylskåp eller kylskåp Perry. Han spelade för Philadelphia Eagles men Chicago Bears var han hörde hemma och för 10 säsonger under 1980- och 1990-taletFrån första början av utbildning vägde han in på 380 kg. Han lyckades . . .
De första kylskåp används ammoniak och en elektrisk pump som skulle tvingas av vätskan genom rören som sprang längs baksidan av kylskåpet. Med tiden rörliga delar inblandade i elektriska pumpar skulle orsaka avbrott i rören eller pumpen själv och amm . . .
5 dagar... 10 max kasta om vac plomberad... också göra små testet som andra livsmedel... om någon ser missfärgade (skiljer sig från resten) den... RAW vilt är inte annorlunda än andra typer av kött i kylskåpet (nötkött, fläsk, kyckling)... . . .
Dessa livsmedel kan pågå ett tag i kylskåpet. Placera maten i en lufttät behållare. Livsmedel bör pågå i ca 2 veckor. . . .
Mat vid sidan av kylskåpet är okej att äta för ca 2 timmar. Om temperaturen är under 80 grader. Ju längre kvar en mat i riskområdet mer risken du tar äta denna mat. Livsmedel ska antingen hålls varm eller hålls kall innan du äter för att vara riktigt . . .
Mat vid sidan av kylskåpet är okej att äta för ca 2 timmar. Om temperaturen är under 80 grader. Ju längre kvar en mat i riskområdet mer risken du tar äta denna mat. Livsmedel ska antingen hålls varm eller hålls kall innan du äter för att vara riktigt . . .
Den första metoden av kylanläggningar (kylluft genom avdunstning av vätskor i ett vakuum) uppfanns 1748 av William Cullen av University of Glasgow, Skottland. Cullen gäller inte sin upptäckt några praktiska ändamål. Michael Farady, en brittisk fysike . . .
Innan kylskåpet uppfanns, används människor iceboxes, som var i huvudsak stora kylare med ett block av is. Även innan dess bevarades mat genom saltning, härdning, rökning, torkning och konservering. . . .
KondensationSvar 2: Summer air har vanligtvis en högre luftfuktighet och fukten i luften kondenserar på kylskåpet. Detta är samma idé när ett glas iste (eller annan kall dryck) "svettningar" på en sommardag. . . .
Ja, det är säkert att äta ur en öppen kan som har varit i kylskåpet. Eftersom jag gör det själv ibland men inte hela tiden. Se till att om du ska göra detta så. Sedan måste hermetisk mat artikeln har inte suttit i kylskåp under för lång tid till den . . .
När kondenserad mjölk har öppnats, det kommer att bo bra i kylskåpet till inte mer än en vecka. Det måste lagras i en glas- eller plastbehållare, tätt slutna. . . .
Om du talar fast mjukost (inte), kan du säkert äta ost nästan för evigt, eller tills det torkar ut, om du håller den i kylskåp. Kylskåpet kommer att hålla det torrt och det enda att titta efter är en liten grön mögel. Bara klippa bort det tillsammans . . .
Färska oskalade morötter kan hålla sig borta från kylskåpet och fortfarande vara ätbara för ett par dagar. Men om ditt hus är varm, bör du kyla dem så att de håller längre. . . .
Nej. Du bör inte lämna Turkiet okylda över natten.När du lämnar mat vid rumstemperatur, växa bakterierna snabbare. Det är säkrare att hålla färdiglagad mat i kylskåpet för att undvika matförgiftning. . . .
Carl von Linde uppfann det första metyl eter kylskåpet 1874. 1876 utvecklade han en ammoniak kylskåp. Linde var en tysk ingenjör född 1842, död 1934. . . .
Det är inte säkert att lämna ägg ur kylskåpet. En person kunde möjligt få sjuka. . . .
För att bli av med fruktflugor inuti ditt kylskåp, ta bort alla frukter och grönsaker som har gått dåligt. Skrubba någon drippings som kan finnas på hyllorna. Rengöra insidan av kylskåpet med vatten och bakpulver. Skölj väl. . . .
Mat vid sidan av kylskåpet är okej att äta för ca 2 timmar. Om temperaturen är under 80 grader. Ju längre kvar en mat i riskområdet mer risken du tar äta denna mat. Livsmedel ska antingen hålls varm eller hålls kall innan du äter för att vara riktigt . . .
Så småningom, ja. Det skämmer också om kvar inne i kylskåpet, det tar bara längre tid.De flesta vinaigrettes görs av inget annat än vinäger, olja och vissa örter, som alla är hyllan stabil. Vinäger aldrig kommer att gå dåligt, men örter kan förlora s . . .