Vad är några mysterier kring 11 September 2001?

Konspiration theriosts tror bevis pekar på torn och byggnad 7 kollapsa på grund av kontrollerad rivning. De hävdar att flygplanen slår byggnaderna och de resulterande bränderna inte kunde ha fått byggnaderna ner i sig. Som en del av deras argument använder många exemplet av en byggnad i Madrid som brände i timmar och inte kollapsar. Men denna händelse hade mycket lite gemensamt med den 11 September.
Ett annat mysterium omger Pentagon. Vissa tror att det tyder på att inget flygplan slog byggnaden. De grundar detta på storleken på hålet kvar i byggnaden och brist på att hitta många flygplandelar på plats, men deras "bevis" är baserad på vad som visas i fotografier och anonym eyen-witness konton. Många fotografier som de inte ser för att tydligt Visa skräp från ett flygplan utanför väggen. Ett annat mysterium omger varför FBI beslagtog omedelbart video från omgivande företag som kunde ha registreras händelserna vid skadan gjordes till Pentagon. Bilder släpptes senare, som visade att "video" var faktiskt en stillbildskamera som endast tog bilder med några sekunder, oundvikligen planet rörde sig med en sådan hastighet att det inte var mycket synliga på "film" av stillbilder.
Det finns fler som kan hittas genom att göra en "Den 11 September 2001" sökning på Google.
Det finns påståenden att forskarna hittat kemikalier används i rivning sprängning material i dammet från byggnader - men detta kan förklaras helt enkelt genom att undersöka vilka typer av material som används för att bygga skyskrapor och deras kemiska komponenter. Konspirationsteoretiker också nämna att det fanns också perfekt vinklade nedskärningarna i huvudsakliga stöder för byggnaden som visas som man gjorde, men detta kan förklaras av utformningen av byggnaden och hur det restes. Konspirationsteoretiker också vilja nämna att flera ögonvittnen rapporterade höra flera Blaster precis innan kollapsen som lät som pistol skott - men precis innan tornen kollapsade, villkoren precis ovanför där de plan slog hade blivit så outhärdlig att människor begick självmord genom att hoppa från byggnaderna. De var så högt upp att när deras kroppar slutligen slog i marken, kraften som var så stor att det resulterande ljudet lät som ett pistolskott/explosion. Tänk på att många konspirationsteoretiker felciterar vittnen så att det ser som om de faktiskt hävdade att det fanns bomber går bort, när vad de egentligen sa var att det * lät * som en bomb.
Konspirationsteoretiker också påståendet att byggnaderna spolierades av kontrollerade rivning, men att de inte börja rivning förrän efter byggnaden började kollapsa. I filmen visas på videoklipp av nämnda konspiration teoretiker, det finns bilder av byggnader som är rivna, korrelerar kännetecknen av rivningen inte med kännetecknen av tvillingtornen kollapsen som började från toppen av byggnaden, snarare än botten (som med kontrollerad rivning).
Även påståendet att brand smält stålet. Detta är egentligen inte ett mysterium men smältpunkten för järn är 2795ºF smältning pekar av typiskt konstruktionsstål är 2750ºF
Högsta temperatur, kolväte eldar brinna i atmosfären utan trycksättning eller förvärmning är 1517ºF
Fire burns kallare när dess eftersatta syre som varje torn brand föreföll berövas syre från mörkret röker (emellertid många instanser som flygbränsle kan också förklara den mörka färgat rök), bestämt i det södra tornet, teoretiskt orsakar brand att bränna långt under 1472ºF
Det finns också några bevis från ruinerna av smält stål eller järn, men det fanns pooler av smält aluminium från bil fälgar och annat aluminium. Men smältpunkten för aluminium är 1220.58° F så vi vet bränderna var lägre än 1517ºF men det är ingen där nära smältpunkten för stål/järn över 1220.58° F.
Men stål hade inte helt smälta för att orsaka byggnaden att rasa, det fanns aldrig några anspråk (av myndigheter) som stålet smält helt. Metall/stål skulle bara behöva försvagas av de höga värmen till ge ut under trycket av de högre våningarna i byggnaden, en gång i rörelse, kollapsen var oundvikligt.