Vad händer om du inte vill ge din återbetalning check till förvaltaren om du in på den 1 januari 2008?

Det förväntas från patetiska förlorare.

Låt oss se... du ger löften till alla typer av människor att få dem att låna ut pengar (så att du kan tänka mer på dig själv antar jag), och hur du ska betala dem tillbaka, och svär och registrera hur du ska göra så. Men då du inte.

Du gå gråta av lagen... "Oh vänligen skydda mig... jag lovade folket jag skulle göra saker, men jag vill inte hålla mitt ord, och de är så elak... de vill att jag ska ge upp saker jag har bara för att jag svor och lovade jag skulle... snälla... domstolar, lag, tilldela en förvaltare att skydda mig och mina saker från alla... Jag kan inte göra det själv, eller förväntas hedervärt som jag lovat..."

De steg i och göra det. Du svär och lova och även tecken en zillioner platser, att för dem göra så, och fortsätter att göra så, ska du göra de saker de behöver du lösa röran du gjort.

Och nu, du gör inte det heller. Någon kommer för att bli förvånad över att du än en gång vill behålla vad som inte är din, och göra detta oavsett vem du ont, även om dessa människor bara stöttat och hjälpt dig (med åtgärder eller lån)? Och gick ut från ditt sätt att ligga och göra det?

Nej de kommer förmodligen inte. Eftersom du är i konkurs (på alla sätt) patetiska förlorare och
Det är inte ovanligt för värdelösa vrakgods.

Åh, förresten... en av många skäl som du bör göra vad du frågade och då gått till domstol för att göra... är det riktigt tydligt förmodligen olagligt inte till. Naturligtvis du bryr inte dig om saker som det, du bara bryr sig om vad som kommer hända!