Vad som hände 1947?

Dessa var inlägget WW2 år för UK/GB och var det året som det fanns fortfarande bomb platser över hela landet, det var också det året som företag började att komma tillbaka på fötterna, om det fortfarande fanns ransoneringskort. Spårvagnar och trådbussar var transportmedel i london. Det var också året gifte sig det drottning Elizabeth 11 och som förde en hel del glädje till landet. Det var också det året som det nationella hälsovårdssystemet startades, som hjälpte de fattiga klasserna, inte längre skulle de vara orolig ringer läkare.

Dessutom har det började se Pakistan /India, som var före detta kolonier för UK / GB att bli oberoende. De var andra / tredje länder som uppnått självständighet i inlägg 2: a världskriget med Jordanien startat trenden ett år tidigare.
Beror på var du bodde. Om du var en tysk, du gömde i fälten, gränderna, under hus... någonstans du kunde hitta för att komma bort från ryska soldater som var full av lust och hämnd. Alla de tyska manarna var döda så det fanns ingen att skydda dig... och om du har gjort det genom tidiga 1950-talet du var mycket lycklig.
Om du bodde i Jamaica du förmodligen satt i en gungstol utanför din hydda, var röka några mycket potent marijuana, och funderade om hur bra ditt liv.
Om du bodde i USA är du infördes nya corporate idén att arbeta 50-60 timmar i veckan, att göra massor av pengar, men inte riktigt hitta lycka eftersom du inte fick tillbringa mycket tid med familj eller koppla av och njuta av Förenta staterna.