Vad var rutten av den Orange Walk som ägde rum i Hamilton på lördag den 7 juli 2007?

Rutt av den Orange Walk - Hamilton 2007From Bent fotboll parker, banden lämnar grindarna, vrida höger in på böjda road.
De kommer att fortsätta på denna väg tills de närmar sig en runda om, där de kommer att ta första avfarten in på mill road.
De kommer att fortsätta på malavägen och närma en mini runda om, ta av första avfarten (rakt fram), fortsätter på malavägen.
På den nästa mini runt omkring, kommer att band ta första avfarten in rugby vägen och fortsätter på denna väg som blir låg vatten vägen sedan portland place, sedan albyn domstolen.
De kommer sedan närmar sig en mini runda om, ta av första avfarten till johnstone crescent.
Kommer in johnstone crescent kommer de gå igenom två uppsättningar av trafi ljus under vilken johnstone crescent blir gateside street sedan stenbrottet street.
De kommer att gå vidare på stenbrottet gatan och strategi en tredje uppsättning trafikljus, där de tar upp den vänstra körfält.
Här kommer de gaffel vänster Brandon över gatan där de kommer nästan omedelbart tar upp högra körfältet till gaffel höger och fortsätt på leechlee road.
De kommer att fortsätta på leechlee road går igenom två uppsättningar av trafikljus innan närmar sig en tredje uppsättning trafikljus.
Vid den tredje uppsättningen kommer de gaffel vänster och kör in cadzow gatan.
De kommer att fortsätta på cadzow gatan tills de närmar sig en annan uppsättning trafikljus, vid vilken punkt cadzow street uppfyller muir street.
Här band kommer att hålla till vänster och fortsätt längs muir, där de kommer att närma sig en mini runda om och ta första vänster in på almada street.
De kommer att fortsätta längs almada street, vidare till den första uppsättningen trafikljus.
Från dessa trafikljus kommer att de fortsätta rakt fram, vidare till en andra uppsättning trafikljus.
Vid närmar sig dessa lampor, kommer de sväng höger in på beckford street.
Banden kommer sedan att fortsätta på beckford street, ta upp det vänstra körfältet och forking lämnade in på clydesdale street.
En gång på clydesdale street band kommer att omedelbart ta upp det högra körfältet så att punga just på zebra korsningar, Douglas över gatan.
Banden kommer sedan mars ner Douglas street och ange parkeringen till höger sida.
Band kommer att "falla" antingen utanför eller innanför parkeringen.