Hur så du frysa socker?
aldrig . . .
aldrig . . .
SVAR: Nej. Det kan vara kylas till frysning temperatur eller vatten eller kallare, men får inte frysas. För att frysa något har ha vatten i den. Socker är en kristalliserad lösning från massan av en sockerrör och redan har allt sitt vatten bort i den . . .
Att lägga salt på vatten väcker den frysning (och smältande) pekar av bevattnar (till nedan 0 ° C eller 32 ° F). Salt vatten fryser vid en lägre temperatur än rent vatten, vilket innebär att det tar längre tid att frysa än samma mängd rent vatten. Oc . . .
När socker placeras i vatten under minskar frysning det mängden vattenmolekyler. Detta orsakar frysning temperaturen minskar, vilket gör det tar längre tid att frysa. . . .
Ja!!! Jag tar ca 120 minuter för att frysa! . . .
Något som du lägger till vatten som socker eller salt kommer att sänka sin frysning temperatur. Detta kallas fryspunkt depression, där upplösta molekyler påverkar bildandet av iskristaller, sänka fryspunkten av lösningen. Salt används på vägar för at . . .
Du bör kunna frysa den för att lagra den om du vill. De flesta juice och andra färskvaror bor bra i frysen i minst en månad. . . .
Du kan frysa florsocker, men jag vet inte varför du skulle vilja göra. Du skulle behöva se till att det är väl tillslutna i tät förpackning. . . .
Tja, kan du lägga den i frysen men det kommer inte att frysa så det finns inget vatten i den. Det kommer varken hjälpte eller skadas (såvida det absorberar vatten från frost). . . .
Ja gör det eftersom surgar i vattnet blir till cristles och elimenating alla warmt hfrom glas . . .
Kära insiktsfulla frågeställaren, jag har tänkt i många dagar om detta tills jag sätter pajen ner mina byxor. Det var liksom... så squishy och jag säger detta är ett bra sätt att hålla din fantastiska äppeljuice cider äpple färsk. KärlekDin vänliga n . . .
Det skulle vara underbart om det kunde. Det finns ett par problem, dock. Först om du har redan bränt socker på toppen, skulle det smälta som crème brûlée fryser och blir flytande. För det andra tenderar vaniljsås att separera när det har varit frysta . . .
SVAR: Du kan. Allt du egentligen behöver göra är att hålla det borta från fukt och torka. När fuktig, kan det förstöra. Jag använder separata behållare som är lufttät att jag håller mitt mjöl, socker, majsmjöl, majsstärkelse, ris, instant potatismos, . . .
Det finns lite salt i glassen.Helt fel, om det fanns tillräckligt salt för att begränsa frysa glassen skulle vara så salt att det är oätliga.Den mycket höga koncentrationen av socker i glass fungerar som ett frysskydd, att förhindra bildandet av de s . . .
Nej. Maräng, som är gjord av vispad äggvita och socker, fryser inte väl. Du kan alltid frysa din paj innan sätta maräng på den, och sedan göra din maräng efter du Tina pajen. . . .
Sirap har en hög koncentration av sockerarter som gör det svårt att frysa. De mer föroreningar till vatten, ju lägre fryspunkt. Så om socker tillsätts vatten dvs sirap fryspunkten är mindre än 0 ° c.Beroende på koncentrationen av sirap avgör om det k . . .
När jag först satte min mat tidigt på våren (när det är fortfarande frysa på natten, innan min första iakttagelse), ändra jag det ut en gång i veckan. När jag ser min första fågeln, jag ändra det var 4 dagar eller så fram till sommaren. En gång varm . . .
Jag ser ingen anledning varför inte. Jag brukade regelbundet frysa små mängder av färska bagare jäst (som är i huvudsak samma art av jäst). En liten mängd, säga ett uns, tätt insvept i aluminiumfolie kunde hållas i månader i deep freeze. Placeras i v . . .
Om det är en skarp matlagning som en socker kaka kan det förlorar lite av det när tinade men ändå vara okej. Alla andra typ, släpp eller pannan ska vara bra. Lagret mellan bakplåtspapper eller frysa på en cookie plåt i ett lager och sedan överföra ti . . .
min bror är diabetiker, och hans favorit sak som jag gör honom är rot öl flyter:1. frysa en behållare av cool piska2. Häll kost rot öl i en kopp3. scoop frysta cool piska till root öl4. Njut av din socker fri root beer float! . . .