Varför magnesium löser sig snabbare i varmt vatten?
varmt vatten bryter ner magnesium bas partiklar snabbare, eftersom värme löser sig det i ångorna hög temperatur. . . .
varmt vatten bryter ner magnesium bas partiklar snabbare, eftersom värme löser sig det i ångorna hög temperatur. . . .
Som återhämtat sig snabbare från lågkonjunkturen--USA eller Europa? Vad tycker du - vad är din åsikt? . . .
Karamellfärg löser sig snabbare i varmt vatten eftersom vattenmolekylerna har mer energi och de röra sig mer att skapa större mellanrum för mat färga molekylerna att passa in, medan kallt vatten har mindre energi och vattenmolekylerna är closser till . . .
Faktiskt choklad sirap löser sig snabbare i varm mjölk än i kall mjölk... . . .
Salt löser sig snabbare i varmt vatten på grund av kinetic teorin, där det står att en partikel i en högre temperatur kommer att gå snabbare, orsakar de obligationer som håller den samman att bryta, upplösa den salt kristallen, och att skapa en semi . . .
Alka-Seltzer oftast löser sig snabbare i varmt vatten (speciellt kokande vatten); Det är mycket långsammare om du vill upplösa den i kallt vatten. Detta beror på att varmt vatten har mer värmeenergi vilket gör att molekylerna röra sig snabbare och dä . . .
Den extra värmen innebär den kinetiska energin är högre. Högre kinetisk energi innebär partiklar går snabbare, eftersom kinetisk energi är energi i rörelse. Så, kollisioner mellan lösningsmedel partiklar (tea) och lösningens partiklar (socker) hända . . .
Krita löser sig snabbare i ättika än det olja. Vinäger är en svag syra, är det tillräckligt stark för att snabbt lösa upp kalciumsulfat i krita. . . .
Nej eftersom eftersom apple juice paticles är kallare än varm choklad partiklar de gå långsammare eftersom de har mindre utrymme mellan dem. Varm choklad particels har mer värme så det finns mer utrymme mellan dem att flytta. Varm choklad har också e . . .
Jag tror det kommer. Detta beror på att gelé smälter av värmen, och ju större ytan är, exponering för värme kommer att bli större. Föreställa sig 50 kg riktigt tunn is med 1 cm tjocklek och en kub av is som väger 50 kg. Vilket tycker du smälter snabb . . .
Svar Salt löser sig bättre i varmt vatten. Mitt experiment visade sig min korrekt hypotes som var att salt löser sig bättre i vatten eftersom det är ett korn som är en större partiklar än bakpulver som är ett mycket mjukt pulver. . . .
sammanstötningar av vattenmolekyler med fasta partiklar accelererar Proteinupplösande processen i varmt vatten eftersom molekylerna går snabbare. . . .
Svar: varmt vatten. Dess eftersom socker har förmågan att smälta på grund av högre temperaturer. Det kommer att upplösas i kallt vatten, det tar bara längre tid. Svar: Temperaturen är en av de faktorer som påverkar reaktionshastigheten mellan ämnen. . . .
Eftersom molekylerna i varmt vatten flyttar snabbare som knölar som upplösning och det bryter bitar av den bort. Där med kallt vatten det rör sig långsamt och inte slår det så hårt. Det löser sig så småningom men det tar ett tag. . . .
Teoretiskt, (förutsatt att vattenprover var av samma temperatur), tesked salt skulle lösas upp snabbare i sötvattenet eftersom saltvatten är närmare sin mättnad än sötvatten. . . .
Du hör ett stort uppsving när det kommer in i din hörsel distans och ja jag är bara 13. +++ Du gör faktiskt: det kallas en "sonic boom" eller "bryta ljudvallen". Det inträffar när objektet accelererar genom en tryckvåg som byggts upp i . . .
Ja. Socker är mycket tunnare än salt, därför det kommer att lösa upp snabbare än salt, vilket är mycket tätare i jämförelse.Ja gör det. . . .
Ja. Orsaken är att socker är faktiskt mindre tät än salt, leder till det faktiskt upplösning snabbare i ett lösningsmedel. . . .
De flesta ämnen lös snabbare vid högre temperaturer. En hög temperatur innebär att slumpmässiga thermalen vinkar av molekylerna är snabbare. Påverkan mellan kolliderande molekyler är därför kraftfullare och mer kunna rubba en molekyl från dess bilaga . . .
För något att upplösa molekylerna har att interagera. När mjölken är varm dess molekyler går snabbare och har mer energi. Detta innebär:a / det mjölk molekyler går snabbare (i genomsnitt) så att de kommer att flytta längre varje sekund och därför stö . . .