1995 vad betyder det när broms och batteri dash indikatorlamporna kom samtidigt?

Jag har en 1996 och har hittat följande:
Min bromsljus kom på eftersom nödbroms kabeln binder och går inte hela vägen tillbaka till det normala vilar position. När titta under lastbilen, vridningen beväpnar assy, (ansluter den enda kabeln från framsidan till de två kablarna som går de bakre trumbromsar) var att få anfrätt och bindande. Försök att se till att armen är hela vägen i avslappnad (Läs inte engagerande bakre bromsarna). Detta tar bort kabeln trycket och gör ljuset slocknar. Kontrollera också våren som är del av pivot armen som det kan bli svag/slitna.
Du kan endast ha ett dåligt batteri. Mitt batteri ljus kom när min generator höll på att dö. Alla lamporna började göra roliga saker (blinkande och glöda svagt) sedan lastbilen slutligen dog. Allt var OK när generatorn byttes ut.
David jag hade dessa symptom för två veckor sedan och generatorn slutade fungera två dagar senare.

Tja grabbar, jag också hade att hända flera gånger på min 1982 Toyota lastbil. När generatorns borstar slits ut, de kommer att utlösa parkeringsljus broms och kostnad för att komma... samma sak om vatten pump/generatorn bältet går sönder. Nu, om generatorn levererar vissa el, men inte de fullständiga 14,8 Volt, kan det orsaka avgift ljuset att lysa svagt när motorn är igång, eller det kanske inte. Om du har ljusen kommer på, vore det klokt att använda en laddare för att ladda batteriet medan det är frånkopplad för generatorn reparationer (ta ut batteriet ur lastbilen innan du gör detta).