Varför har min vit balsamvinäger blivit brun?
Orsak det gjorde . . .
Orsak det gjorde . . .
Du kan, men vit balsamvinäger smakar starkare än vitvinsvinäger, så kan du minska det antal som du använder. . . .
Recept kräver vit balsamvinäger eftersom det inte kommer att ändra färgen på de andra ingredienserna (till exempel pilgrimsmusslor). Om du inte har det, i stället med vitvinsvinäger och en nypa socker. . . .
Vit balsamvinäger är gjord av vita druvor för vinframställning mognat i trätunnor och har en ljus nästan smokey/Fruktig doft som accenter allt den vidrör.Risvin vinäger är starkare och tillverkad av risvin gå till vinäger. . . .
skillnaden är att vit balsamisk ättika är inte så friska som vanlig balsamvinäger :) . . .
Ja, men eftersom balsamvinäger är starkare, ska du använda mindre än du skulle om du använde vitvinsvinäger. . . .
Jag vet inte, men om jag var du (och tydligen Wikianswers har tvingat det utbytet av identiteter mycket till mitt larm) jag skulle kasta bort det! . . .
Nej . . .
Nej . . .
Ja, men skålen har samma komplexitet i smaken. . . .
beror på vad du använder den för. Vit vinäger anses "light" i konsekvens och balsamvinäger "tunga". Balsamvinäger, kan om åldern ordentligt, vara nästan sirap-liknande konsistens. Så, det beror på programmet. Om du använder det för sal . . .
Såvitt jag vet kan du använda antingen som ett rengöringsmedel. Jag tror att den enda anledningen vit vinäger är att föredra är att bruna vinäger kan fläcken några ytor. . . .
Jag är Tja 13 teen år gammal och jag är ganska säker på att "åldern balsamvinäger" gillar inte surt men du vet att som syrlig smak antar jag och det blir bättre med åldern som gnäller. Så den andra en låter bra. Den första som jag är nästan posi . . .
Du kan om du inte har något emot det faktum att den smakar helt annorlunda.Balsamvinäger är faktiskt gjord av kokt vit druvjuice, åldern i år i en serie av fat av olika typer av trä. Det smakar inte mycket alls som en kombination av rött vin och dest . . .
Nej. Tja, kan du prova, om du har pengar att kasta bort. Balsamvinäger är mycket dyrt jämfört med destillerat vit vinäger och inte kommer att fungera lika bra för detta användningsområde.Det är bäst att använda vit vinäger. Balsamvinäger, rött vin, o . . .
Eftersom snö skingrar alltid ljus, vatten gör aldrig och inneslutningar i solid is kan göra ibland.Många gaser inklusive koldioxid, syre, kväve, väte är lösligt i vatten. Till exempel är löslighet syre & kväve i vatten vid rumstemperatur (25 grader C . . .
Jag kan inte föreställa mig varför någon skulle ytterligare destillera något så grundläggande som vit vinäger, men hur som helst, om du letar efter en syra att aktivera bakpulver i en muffin eller kex recept, någon ättika kan användas, men några kan . . .
Stora vita Hägern är en färg morph av den stora blå, bara finns i södra Florida. Förväxla inte med Ägretthäger, en mindre vit häger. . . .
Det är möjligt - vit vinäger ska göras från vitt vin iaf.Annars äppelcidervinäger kommer att göra - det är den färg som du behöver oroa dig.Om i tvivel, gör en liten mängd och smaka. . . .
Nej, vit vinäger är ren ättiksyra i vatten, men antingen som en enkel kemisk blandning (oftast mycket billigt eller rengöring grade vinäger) eller genom jäsning av destillerad alkohol (i likhet med Vodka). Vitvinsvinäger görs från jäsning av verklig . . .