Hjälp med ansökan om förändring av kontrollen-klass 2013

Fråga:

I formuläret för skatt förändringar för år 2013, för man och kvinna ombeds i punkt 25 i "förväntade Lönesummor från den första anställningen".

Hur beräknas detta Lönesummor? Vad som gäller i det speciella fall som bruttolönen varierar något (timlön beroende på)? Och att vara här för att ange det månatliga eller årliga bruttolönen?

Punkt 26: här "ingår pensioner" är bad om i punkt 25.

Vad är detta? Vad finns det för exempel på dessa referenser?

Tack så mycket!


Svar:

Utan att ha formuläret före mig, att en fråga/kommentar: bruttolönen är bara bad om att markera BOM IV med faktor. Naturligtvis kan Jahresbrutto anges endast. Monatsbrutto x 12 + event. andra Bezüge.Manche kommer faktiskt fortfarande en jul eller semester pengar (någon som vet en banktjänsteman? Sedan be). En tjänsteman att pensionera sig normalt på några peka och uppbär pension, detta är en * leverera referens * och fortsätter minimilönen . Kallas också tjänstepension som är men kostnader för arbetskraft, så en leverans relation. Skattemässiga fördel avsikter den "normalt": vårdbidraget. Vet du någon som en pensionär? Be honom om arbetsgivaren kräver sitt skattekort, han kommer att säga ja.