tina kalkon i kyl
Det tar lång tid. En dag i kylen för varje 5 lbs. En 20 lb. Turkiet tar 4 dagar i kylskåp. Om du behöver att Tina i en hast måste du vidta drastiska åtgärder och ger en rinnande bad med kallt vatten, inte en statisk bad. Kontrollera ofta och förbered . . .
Turkiet upptining tid i kylskåp (40 grader F): Cirka 24 timmar per 5 pounds. Hela Turkiet vikt upptining tid i kylskåp:8 till 12 lbs - 1 till 2 dagar12-16 lbs - 2 till 3 dagar16 till 20 lbs - 3 till 4 dagar20 till 24 lbs - 4 till 5 dagarTurkiet uppti . . .
Du bör placera frysta kalkonen i en stekpanna eller grunt skål och placera det i ditt kylskåp. Det kommer att ta flera dagar för en fryst 10 kilos kalkon Tina fullständigt, så om du kokar det för Thanksgiving, vill du det i ditt kylskåp senast måndag . . .
fan ingen! Du kan döda någon med Turkiet sådär.Ett annat svar: här är affären. Helst din Turkiet ska vara antingen lägre än 42F eller över 120F. Logiken säger oss detta inte är alltid möjligt. Så är tanken att minimera tiden i "zonen". Beroende . . .
GLÖM SMAK! Oroa dig om ecoli. Smaken är förvärvat i bakning. Vara säker på att Tina i botten av Refigerator att försäkra du inte får sjuk. Jag är säker på att du kommer att ha en underbar middag. Unthaw? "Blidväder" betyder att FN-frysa. Menar d . . .
Låt den Tina i kylskåp och det kommer förmodligen ta 2 dagar. Låt det Tina på disken. Det är för varmt och bakterier kan utveckla. . . .
Följande länk har information som gäller din fråga: http://southernfood.about.com/library/info/bltrkeyb.htm svar sju dagar i kylskåp. Svar A 20 pund fryst Turkiet om placerat i kylen tar tre dagar att Tina. . . .
Det bästa sättet att Tina det är i kylskåpet. Räkna en dag för varje 4-5 pounds av Turkiet. . . .
Tid det tar att Tina ett Turkiet 8 till 12 lbs. 2 till 3 dagar 13-16 lbs. 3 till 4 dagar 17 till 20 lbs. 4 till 5 dagar 21-24 lbs. 5 till 6 dagar . . .
3 dagar. . . .
Nej! Inte i rumstemperatur. För att göra detta är att risken matförgiftning som utsidan värms till rumstemperatur medan insidan är fortfarande frusen.För att säkert Tina en kalkon kan du Tina den i kylen (detta kan ta några dagar), dränka det i kallt . . .
Matlagning en kalkon är något som inte är svårt, men förberedelserna är lite tidskrävande. Inte alla gör det exakt samma, men de allmänna steg är desamma.Här är stegen:Kontrollera i USDA rostning tabell för färska eller tinade Turkiet att ta reda på . . .
Enligt tillägget Iowa State University:"Frosta Turkiet i dess ursprungliga omslag på en bricka i kylskåp ett dygn för varje fem pounds. Aldrig Tina en kalkon i rumstemperatur. Du kan också placera förpackade kalkon i diskhon och täck helt med kallt v . . .
Enligt USDA det finns många metoder för matlagning en kalkon men i ugnen det rekommenderas inte att laga någon Turkiet på en temp under 325degrees F. Det verkar konstigt att min mor brukade lägger "fågeln i ugnen" kvällen innan och låta det koka . . .
från webbplatsen usdaTurkiet grunderna: Säker upptining "Stora blidvädret"Kalkoner måste hållas på en säker temperatur under "stora blidvädret." Även fryst, är en kalkon säker på obestämd tid. Men så fort det börjar Tina, presenterar a . . .
Helst, Tina nötkött i kyla. För små köttbitar - som en biff - planera på en dag. För större nedskärningar, räkna minst 24 timmar för varje 5 pounds. Kallare kylskåp (~ 36 F) tar längre tid att Tina mat än ett varmare en (~ 41 F).Kan också vara tinat . . .
Det verkar att vilda kalkoner i Minnesota och Arizona inte flytta långt från sina hemtrakter. från http://www.dnr.state.mn.us/young_naturalists/turkey/index.html är Minnesota wild turkey en smart fågel. Den flyger med en kraftfull beat av vingarna. D . . .
Citrus marinerad TurkietVägbeskrivningBrined Turkiet1 gallon(s) vatten2 cuper äppelcider2 cuper kosher salt2 cuper socker1 (15-pound) färska Turkiet, inkråm och nacke reserveradeMarinad10 clove(s) rostad vitlök (se Tips & tekniker)10 clove(s) rå vitl . . .
Det bästa sättet att Tina det är i kylskåpet. Räkna en dag för varje 4-5 pounds av Turkiet, så det bör ta en dag för att Tina upp en 4 kilos kalkon. . . .
ca 2 - pund 3 timmar per, typiskt.Det beror oftast på din metod för upptining av steken, och storleken på steken.Steken om det är ca 5 pounds måste absorbera ca 720 btus av värme helt Tina. Låt oss anta steken yta är ungefär 1 fyrkantig fot.Upptining . . .